Η σημαία στον ιστό της! Επιστροφή Μπαχαρίδη στον Πανθρακικό!!!

Ο Νίκος Μπαχαρίδης θα είναι ο αντικαταστάτης στον πάγκο του Πανθρακικού, μετά το διαζύγιο που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ανάμεσα στην ομάδα της Κομοτηνής και τον Κώστα Γεμενετζή.

O «Μπάχα» είναι πρόσωπο ταυτισμένο με την ιστορία του Πανθρακικού τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ως παίκτης ξεκίνησε από το τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και χωρίς ποτέ να αλλάξει ομάδα, έζησε όλο το ταξίδι μέχρι και την Super League όπου αγωνίστηκε ως αρχηγός του συλλόγου. Στη συνέχεια ακολούθησε προπονητική καριέρα και για πολλά χρόνια ήταν στις ακαδημίες. Εξέφρασε κάποτε την επιθυμία να αξιωθεί να κάτσει στον πάγκο της, κάτι που έγινε ως υπηρεσιακός σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τότε που κανονικά ήταν στην Κ20. Πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ στην ΕΠΣ Θράκης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι αντίστοιχο με την «ομάδα της καρδιάς του».

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Μπαχαρίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα με τον πυρσό στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και έφτασε μέχρι τα σαλόνια του πρωταθλήματος της Super League.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες πραγματοποίησε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League σημειώνοντας 1 γκολ, 24 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και 27 σε αυτό της Γ’ Εθνικής (1 γκολ).

Πανηγύρισε όλες τις μεγάλες στιγμές του Πανθρακικού αλλά και δύσκολες στιγμές.

Στον Πανθρακικό στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στην ανδρική ομάδα, στην Κ20 αλλά υπηρέτησε την ομάδα μας από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Σαν προπονητής έχει εργαστεί επίσης σε ΑΕΝ Χιλής, Έβρο Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου πανηγυρίζοντας με όλες μεγάλες στιγμές με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του νταμπλ ως προπονητής της ομάδας του Ιάσμου.