ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των τεσσάρων επαναληπτικών του Κυπέλλου

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα διεξαχθούν και οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Η μεγάλη αναμέτρηση είναι ασφαλώς αυτή στο γήπεδο του ΑΟΞ ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την πρωτοπόρο του τοπικού πρωταθλήματος Αναγέννηση Θαλασσιάς, καθώς είχε λήξει ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι.

Διαιτητής ορίστηκε ο Θόδωρος Γιαπουντζής με βοηθούς τους Σαββόγλου και Εμίν Κεχαγιά. Στο έτερο ματς που δείχνει να είναι ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, ο Μιχάλης Ελευθεράκης ορίστηκε να διευθυνει στη Νεάπολη το Απόλλων Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης στον επαναληπτικό του 1-0 για την Ασπόδα.

Στο Σέλινο ο τοπικός Άτλας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Νέου Ζυγού που έχει σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, με την αναμέτρηση να σφυρίζει ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Ιωαννίδης. Τέλος, στο τυπικός διαδικασίας ματς των Άρεων ανάμεσα σε Πετεινό και Άβατο, μετά το 4-0 για την ομάδα της Γ’ Εθνικής στο πρώτο ματς, διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Κοτινούδη και Δανδανόπουλο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11, ΩΡΑ 14:45)
Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξανθης – Αναγέννηση Θαλασσιάς (1-1): Γιαπουντζής, Σαββογλου, Κεχαγιά
Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης (0-1): Ελευθερακης, Γκοντόλιας, Παπαδόπουλος
Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Ηρακλής Νέου Ζυγού (0-2): Γκαϊτατζής, Οτουζμίρ, Ιωαννίδης
Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Άρης Αβάτου (0-4): Ουζουνίδης, Κοτινούδης, Δανδαλόπουλος