Α2 Ανδρών: Σβήνει τις «κακές γλώσσες» η ΑΕ Κομοτηνής

Τις κακές γλώσσες εξαφανίζει σιγά σιγά η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής, οι οποίες ανέφεραν ότι το καράβι θα βουλιάξει φέτος, από οικονομικής άποψης.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα για τους ανθρώπους της ομάδας καθώς ο υποβιβασμός από την μια και από την άλλη το πλάνο που θα ακολουθούσε η ομάδα την νέα σεζόν καθυστέρησε τις μεταγραφές.

Ωστόσο η διοίκηση Πετρίδη με τον Κρεούζη να έχει πάντα τα κλειδιά του πάγκου, απάντησε άμεσα και στοχευμένα φέρνοντας τους Αγγελή, Θωμά Δημητριάδη, Βλαχόπουλο και Κυριακίδη με εμπειρία από την Volley League και Α2 Ανδρών αλλά και με απαιτητικά οικονομικά δεδομένα για μια ερασιτεχνική ομάδα της Α2 Κατηγορίας.

Οι παίχτες βρέθηκαν στις αρχές Σεπτέμβρη για την έναρξη της προετοιμασίας τους στην Κομοτηνή μέχρι και σήμερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα κάποια στιγμή, παίρνουν κανονικά τα χρήματα που τους έχουν συμφωνηθεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι διοικούντες της ομάδας έχουν πλάνο, με το οποίο μέχρι στιγμής έχουν διώξει τις κακές γλώσσες γύρω από την “καταστροφή” της ομάδας. Αργησαν βέβαια να έρθουν αποτελέσματα, ωστόσο ήρθαν και αυτά με το τρίποντο στην Καρδίτσα το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα 5 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία νίκη της ΑΕ Κομοτηνής σε επίσημο αγώνα, απέναντι στην ΑΕΚ, στο τηλεοπτικό παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στην Κομοτηνή για την Volley League. Από τότε οι κιτινόμαυροι της Κομοτηνής δεν ξανανίκησαν, με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό τους, ενώ και στο φετινό ξεκίνημα της Α2 είχαν δυο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Πριν προλάβει πάντως να συμπληρωθεί χρόνος χωρίς νίκη, ήρθε το τρίποντο της Καρδίτσας και πλέον όλοι στην Κομοτηνή περιμένουν την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με τον Ερμογένη Ξάνθης, στο μεγάλο θρακιώτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής…