«Τριπλασίασαν τα χρήματά τους ποντάροντας στο διπλό του Ηρακλή επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης στο ματς της πρεμιέρας της Volley League με τον Ηρακλή και ήταν σχεδόν γνωστό σε όλους ότι σε αυτό το ματς αλλά και στα υπόλοιπα θα αποτελεί «σάκο του μποξ», καθώς αγωνίζεται με σύνθεση ανάγκης.

Παρόλα αυτά, όπως προκύπτει από ανάρτηση του liberovolley την περασμένη Πέμπτη, όταν εμφανίστηκαν οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες για τα ματς της πρεμιέρας, κάποια εταιρεία (ή εταιρείες) έδωσαν την απόδοση στη νίκη του Ηρακλή μέσα στην Αλεξανδρούπολη στο 2,90. Δηλαδή έβαζε κάποιος 100 ευρώ και σχεδόν εκ του ασφαλούς ουσιαστικά τα τριπλασίαζε. Εβαζε κάποιος 1.000 ευρώ και τα αυγάτιζε και τα έκανε 2.900!

Φυσικά αυτή η απόδοση δεν έμεινε για πολύ, αλλά όσοι πρόλαβαν, ίσως και να πλούτισαν. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ανάρτηση του liberovolley, στοίχημα φέρονται να παίζουν οι ίδιοι οι βολεϊμπολίστες (αν και κάτι τέτοιο κανονικά απαγορεύεται) και μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το μπλογκ, για αυτόν τον λόγο κάποιοι δεν καίγονται τόσο για την εξόφληση των χρωστουμένων τους από τις ομάδες αφού έχουν άλλους τρόπους να κερδίσουν χρήματα.

Η ανάρτηση του liberovolley:

ΦΙΛΟΣ του blog  μας έκανε την εξής ερώτηση .
-Γιατί κάθε Πέμπτη απο τις 13.00 μέχρι της 14.30 δεν μπορείς να βρείς πουθενά αθλητές ;;;;
Την απάντηση φυσικά την έδωσε ο ίδιος
– Γιατί ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες τα ποσοστά των αγώνων …..
Εδωσε επίσης μία πληροφορία που αν υπάρχει κανένας γνώστης του αντικειμένου οτι το παιγνίδι Εθνικού-Ηρακλή άνοιξε με το “2” να πληρώνει 2.90 ….το οποίο απεσύρθει μετά απο λίγα λεπτά της ώρας …
Ο φίλος πριν κλείσει το τηλέφωνο είπε και το άλλο καλό….
Κατάλαβες γιατί δεν τους ενδιαφέρει αν δεν τους πληρώνουν οι ομάδες ;;;;