ΕΠΣ Θράκης: Ήττα σοκ για τον Πανθρακικό στο ντέρμπι τίτλου από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επί του Πανθρακικού με 1-2 στο ντερμπι των δυο φαβορί του τίτλου, παγώνοντας τον κόσμο που βρεθηκε ξανά στο ΔΑΚ Κομοτηνής ελπίζοντας σε νίκη των πρασίνων.

Το παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τέλους.  Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μπήκε δυνατά απέιλησε στο 3′ με σουτ του Βάσκου που έδιωξε ο Κεχαγιάς, και στο 13′ εκμεταλλευόμενη την αδράνεια στην άμυνα του Πανθρακικού άνοιξαν το σκορ στο 13΄ με σκόρερ τον Σιχλιμοίρη με μονοκόματο σουτ από σέντρα του Βάσκου. Ο Πανθρακικός πίεσε, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις με τον Ρουμπιέ, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός μετά τις αλλαγές του Γεμενετζή απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουμπιέ στο 50΄ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσομπανόπουλος, ενω ο Ρουμπιές με ψιλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σιδηροχωρίου. Στο 65’ ο Παπαδόπουλος με πείσμα πήρε την διεκδίκηση της μπάλας από τον Λεφή, έδωσε στον Γκαϊδατζή, ο οποίος με μονοκόματο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Και ενώ ο Πανθρακικός ήταν αυτός που πίεζε, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου χτύπησε στην αντεπίθεση και κέρδισε το πέναλτι στο 82΄ με τον Κεφαλούκο, με το Βάσκο να σκοράρει το 1-2, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και προβληματισμό στους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Καρακασίδη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Γιάζος (35΄ Τοπάλι) , Νάνος (46΄ Τσιανάκης), Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές , Παπαδόπουλος (87΄ Καρασιούνας)

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Αμοιρόπουλος(74΄ Φιλοσόγλου), Δερμιτζάκης(69΄ Αστρεινίδης), Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος,  Παπακωνσταντίνου (67΄ Μουρατίδης)