Volley League: Ενδεχόμενο να μηδενιστεί ο Ηρακλής με Εθνικό λόγω… Πέτρογλου

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τιν Ηρακλή στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για την πρεμιέρα της Volley League, ωστόσο υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρεθούν ισόβαθμοι παρά το αποτέλεσμα του Σαββάτου.

Ο λόγος; Όπως αποκαλύπτει στο «Φως» ο Στέφανος Λεμονίδης, ο (Εβρίτης) Πέτρος Πέτρογλου «πληροφορήθηκε με έκπληξη ότι αδειοδοτήθηκε ο Ηρακλής, χωρίς να πληρώσει παλιά οφειλή 4.500 ευρώ χωρίς τους τόκους».

Ο Λεμονίδης αναφέρει ότι «ο πρώην διεθνής παίκτης θα προσβάλει την απόφαση, με αίτημα την αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή μέχρι να διευθετήσει το χρέος του». Τυχόν αφαίρεση θα αφορά ωστόσο μόνο τον Ηρακλή και δεν θα σημαίνει ταυτόχρονα νίκη στα χαρτιά για Εθνικό ωστόσο.

Συνεπώς αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία και δικαιωθεί ο Πέτρογλου, θα έχουμε αφαιρέσεις βαθμών για Ηρακλή μέχρι να πληρωθεί το χρέος στον παίκτη, που χρονολογείται από το 2006. Το πιο πιθανό όμως είναι αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο, να βρεθούν τα χρήματα και να μην γίνει τίποτα. Το ενδεχόμενο ωστόσο, βάσει του ρεπορτάζ, υπάρχει…