Super League: Άριστα από τον παρατηρητή Γκαϊτατζή στον διαιτητή του αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου έμεινε σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει που ο παρατηρητής του αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο 36χρονος διαιτητής δεν πήγε ούτε μία φορά στο VAR, δείγμα που σύμφωνα με την ιστοσελίδα σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και αμφισβητούμενες φάσεις – αν και στν Ολυμπιακό είναι αλήθεια ότι «βράζουν» με δηλώσεις πολλών παραγόντων. 

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Θόδωρος Γκαϊτατζής μάλιστα έμεινε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ίδι ιστοσελίδα, «απόλυτα ικανοποιημένος, στα όρια του ενθουσιασμού από την παρουσία του Διαμαντόπουλου και των βοηθών του στα Πηγάδια».

Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε την πολύ δύσκολη φάση, ωστόσο ο Δραμινός παρατηρητής θεωρεί πως οι ίδιοι οι διαιτητές έκαναν εύκολο το παιχνίδι με τις αποφάσεις τους, κρίνοντας εξαιρετική τη γενικότερη διαχείριση του αγώνα (βοηθοί οι Νικολακάκης, Πετρόπουλος, 4ος ο Βρέσκας, VAR: Ζαχαριάδης, Πάτρας). 

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε και ο Κομοτηναίος παρατηρητής Γιάννης Τοπούζης από τη διαιτησία του αγώνα Πανιώνιος-Άρης 1-1.

Ο Βαγγέλης Μανούχος είχε πολύ καλή παρουσία, όπως και οι βοηθοί του Αλεξέας, Σινιοράκης, που θα έχουν επίσης πολύ καλή βαθμολογία. Απόλυτα σωστή κρίθηκε η δεύτερη κίτρινη στον Μιλόγεβιτς, όπως και οι συνολικές αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας (4ος ο Σέζος, VAR: Σκουλάς, Σπυρόπουλος).