Γ’ Εθνική: Ο Ηρακλής Ζυγού είχε δύο δοκάρια αλλά ο Απόλλων Παραλιμνίου πέτυχε το γκολ στο 90+3′ (+photos)

Με γκολ του έμπειρου Δημήτρη Γαϊδαρτζή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (στην φωτογραφία η συγκεκριμένη φάση) ο Απόλλων Παραλιμνίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ηρακλή Ζυγού και να τον νικήσει με 1-0.

Πιο πριν ωστόσο, η ομάδα της Ξάνθης είχε δύο δοκάρια και στις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να έχει κλέψει αυτή τη νίκη, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην σελίδα της στο facebook. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, είχαν ευκαιρίες αλλά επί 90 και τρία λεπτά δεν μπορούσαν να πετύχουν τέρμα. Ωστόσο το μηδέν δεν έμεινε μέχρι τέλους και οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στην Θράκη χωρίς να έχουν αποκομίσει πόντο από το ματς αυτό, παραμένοντας στους 4 βαθμούς και 4 κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από μία ήττα στη Χρυσούπολη και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και Κιλκισιακό. Αυτό ήταν το πέμπτο φετινό γκολ του Δημήτρη Γαϊδαρζή στο πρωτάθλημα αλλά και το 103ο του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, επισημαίνει ο Βασίλης Αναστασιάδης στην ΕΡΤ Σερρών, από όπου και οι φωτογραφιες.

Ο Απόλλων είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια ενώ οι φιλοξενούμενοι, καλά διαβασμένοι, κατάφεραν να τον περιορίσουν. Κι ενώ οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου ανέβασαν την απόδοση τους και πίεζαν την αντίπαλη εστία λίγο έλειψε να ισχύσει ο νόμος του ποδοσφαίρου αφού οι Θρακιώτες είχαν στο 80′ δοκάρι με τον Πανταζίδη.

Στις καθυστερήσεις μετά από πάσα του Γιαννόπουλου ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής με πλασέ πέτυχε το «χρυσό» γκολ το οποίο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού κρατά τον Απόλλωνα κοντά με τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στα θετικά η επανεμφάνιση των Παναγιώτη Γιαννόπουλου και Γιάννη Κουτζαβασίλη που οι απουσία τους ήταν αισθητή στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Τάκας, Νικολαίδης (33′ Κουτζαβασίλης), Κούτλας, Πεκρής (73′ Βασάρας), Τζαμπέγια, Λιάρας (46′ Γιαννόπουλος),  Εν Λουντούλου (90′ Καρυπίδης), Γαϊδαρτζής, Καρυοφύλλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Βαφειάδης, Τιφτίκης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Λογανίδης, Δημητριάδης (λ.τ. Κωφίδης Στ.), Μολώνης, Πιλτικάκης (65′ Πανέρης), Χασιώτης, Κωφίδης Κυρ. (52′ Τενεκές).