Γ’ Εθνική: Διέλυσε με 6-1 ο Ποντιακός τον ΑΟ Θράκης στον ιστορικό πρώτο επίσημο αγωνα του

Ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης συστήθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στον συντοπίτη ΑΟ Θράκης, τον οποίο διέλυσε με 6-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του Ποντιακού μπήκαν από το ξεκίνημα του αγώνα δυνατά και προηγήθηκαν πριν καν συμπληρωθούν 40 δευτερόλεπτα με την Μπογιατζή. Στο 14′ η Σιβούδη διπλασίασε και στο 21′ η Γρηγοριάδη τριπλασίασε τα τέρματα των τυπικά γηπεδούχων. Η Παντελίδου πέτυχε το γκολ της τιμής για τον ΑΟ Θράκης μειώνοντας σε 3-1 στο 36′, αποτέλεσμα που αποτέλεσε και το σκορ ημιχρόνου.

Ωστόσο στην επανάληψη οι παίκτριες του Ποντιακού εμφανίστηκαν με τις ίδιες άγριες διαθέσεις. Πάλι στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Ποντιακός πέτυχε γκολ με την Καραμανλή για το 4-1, στο 78′ η Γρηγοριάδη διεύρυνε ακόμα περισσότερο το σκόρ και στο 89′ η Καραμανλή έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό και θριαμβευτικό 6-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σαράντης Πανταζής της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους επίσης προερχόμενους από την Κομοτηνή Κώστα Καρακασίδη και Σπύρο Γαρδικιώτη. Περισσότερα σε λίγο…