ΕΣΠΕΘΡ: Ξεκίνησε «εν κρυπτώ» το Πρωτάθλημα Ανδρών με ήττα του ΑΟ Ορεστιάδας στις Σέρρες

Την Παρασκευή έφτασε στο ThrakiSportS η πληροφορία ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΠΣΘΡ, με την πρόσθετη εκτίμηση ότι αυτό οφειλόταν στην καθυστερημένη έγκριση της ειδικής προκήρυξης από την ΕΟΠΕ λόγω της αβεβαιότητας συμμετοχής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Volley League ή τη Β’ Εθνικής.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται και ενημερωθήκαμε από ανθρώπους του ΑΟ Ορεστιάδας, ο αγώνας τους με τον ΑΟ Σερρών για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ανδρών δεν αναβλήθηκε αλλά διεξήχθη κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο δυο ώρες νωρίτερα και ο αγώνας των παιδικών τμημάτων των ίδιων ομάδων.

Αυτό που αναβλήθηκε και όπως φαίνεται θα διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα (γιατί επίσημη ενημέρωση από την ΕΣΠΕΘΡ στην ιστοσελίδα της δεν υπάρχει, κάτι που προκαλεί εντύπωση γιατί συνήθως ήταν πάντα καλά ενημερωμένη) ήταν ο έτερος αγώνας της πρεμιέρας ανάμεσα στον ΑΟ Καβάλας και την Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης, ενώ ρεπό στην πρεμιέρα έχει ο Έβρος Σουφλίου.

Οπως διαβάζουμε στον Ανεξάρτητο των Σερρών, από όπου και οι φωτογραφίες, το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με την ανανεωμένη σερραϊκή ομάδα να κατακτά εύκολα και τα τρία σετ της αναμέτρησης και να παίρνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-13, 25-17).

Παρηγοριά για τον ΑΟΟ ότι η ομάδα παμπαίδων στον αγώνα που προηγήθηκε κατάφερε να νικήσει με 3-1 σετ και να πάρει ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία αρκετών φιλάθλων και στους δύο αγώνες, αν και σε αυτόν των Παμπαίδων ήταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανεξάρτητου περισσότεροι.