Απάντηση Καραπαπά στην ΠΑΕ Ξάνθη: «Σύντομα ΟΛΟΙ θα ξέρουν τον ιδιοκτήτη και δεν θα έχετε όρεξη για χιουμοράκι Γ’ Εθνικής»

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε το απόγευμα της Κυριακής μέσω instagram story στην ανακοίνωση της Ξάνθης, υποστηρίζοντας πως πολύ σύντομα και με κάθε νομιμότητα όλοι θα γνωρίζουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας της Θράκης.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι τότε δεν θα έχει «κανείς όρεξη για χιουμοράκι Γ’ Εθνικης». Παράλληλα, αναρωτήθηκε γιατί στην ανακοίνωση της Ξάνθης δεν γίνεται καμία αναφορά στο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας προσθέτοντας «αν και δεν χρειάζεται, το ξέρει όλη η Ελλάδα!!!».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεν ξέρω ποιος έγραψε την ανακοίνωση της Ξάνθης και σε ποιά… πόλη, αλλά μη βιάζεστε! Με κάθε νομιμότητα και πολύ σύντομα θα ξέρουν ΟΛΟΙ τα πάντα για το ιδιοκτησιακό σας καθεστώς. Και τότε δεν θα έχετε όρεξη για χιουμοράκι Γ’ Εθνικής… Στην ανακοίνωση δε λέτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας πάντως, αν και δεν χρειάζεται, το ξέρει όλη η Ελλάδα!!!».