Super League: Νίκη με 3-1 της Κ19 του Ολυμπιακού στην Ξάνθη μετά τις απειλές Μαρινάκη

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων η Κ19 της Ξάνθης υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού το μεσημέρι του Σαββάτου το αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρά την προσπάθειά τους γνώρισαν την ήττα με 1-3 παραμένοντας στους 12 βαθμούς. Στο 29′ με πέναλτι έκανε το 0-1 ο Μαρίνος, ενώ στο 31′ ο Φάκκης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο πέναλτι που κέρδισε η Ξάνθη.

Ο Μαρίνος στο 62′ με σουτ έκανε το 0-2 ενώ στο 65′ από τα 11 βήματα ο Τσιλιγγίρης μείωσε σε 1-2. Το τελκό 1-3 διαμορφώθηκε από τον Μαρίνο στο 78′ με την ξανθιώτικη ομάδα να πιέζει χάνοντας ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Χάρη στο χατ τρικ του Μαρίνου ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και ενώ είχε προηγηθεί η ομιλία – φωτιά του Βαγγέλη Μαρινάκη που απείλησε να διώξει όλη την ομάδα νέων του Ολυμπιακού αν δεν έρθουν θετικά αποτελέσματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Κ19 ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κ. Μπεδρελής): Στεπάνοβιτς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Νιαζήφογλου (89′ Πιτσώλης), Τσιτσεκίδης, Παπαδόπουλος (63′ Μπάκος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (89′ Χασάνογλου), Τσιπούρας, Γκαρνέτας (83′ Ιωακειμίδης), Φάκκης.

Κ19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Αντ. Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Ντότης 84’), Νικόλης, Φέκκας (Κατσαβάκης 88’), Μαρίνος (Μπουλάρι 88’), Τσέλιος (Κεραμίδας 73’), Βοΐλης.