Σοβαρό επεισόδιο Καραπαπά με δημοσιογράφο και βαριές ύβρεις στην αίθουσα Τύπου των Πηγαδίων (+video)

Οπως και πέρυσι ετσι και φετος υπήρξε ένταση στην αίθουσα Τύπου των δημοσιογράφων ανάμεσα στον αντιπρόεδρο πλέον της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά και εκπροσώπους του ξανθιώτικου (ηλεκτρονικου) Τύπου.

Οπως φαίνεται στο βίντεο μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε με τον Κώστα Καραπαπά να καταφέρεται με ύβρεις εναντίον του Γιάννη Κοκαλίδη, από τους παλιούς και μεγάλους σε ηλικία ρεπόρτερς της Ξάνθης, που βρισκόταν στο γήπεδο για λογαριασμό τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση ψυχραιμοτέρων αλλά καταγράφηκε από τις κάμερες και είναι ενδεικτικό της έντασης που υπήρξε στην αίθουσα Τύπου μετα τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων αυτών, ο Κοκαλίδης διέκοψε μάλλον άκομψα κάποια στιγμή τον προπονητή των ερυθρολεύκων, όταν εκείνος απαντούσε σε ερωτήματα, με αποτέλεσμα αυτός να σηκωθεί και να φυγει από τη συνέντευξη και να προκληθεί η ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ίδια άτομα είχε υπάρξει αντίστοιχο επεισόδιο μετά και το περσινό παιχνίδι στα Πηγάδια. Περισσότερα σε λίγο…