Α2 Γυναικών: Πάλεψε αλλά υπέκυψε η Νίκη στην Θεσσαλονίκη

Η Νίκη έκανε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή πάλι μέσα στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση που δεν έφτανε όμως. Φαίνεται ότι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας της πάει αλλά δεν έχουν έρθει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Όπως και στην πρεμιέρα απέναντι στην Νεα Γενεά έτσι και σήμερα απέναντι στην ΜΕΝΤ η ομάδα του Άρη Ανδρεάδη είχε δύσκολο έργο αλλά αυτό δεν πτόησε τις παίκτριες του να μπουν στο γήπεδο και με πλάνο και τακτική να κυνηγήσουν τις ελπίδες που δικαιούνται.

Όπως φαίνεται η τύχη δεν βοήθησε τα νεαρά κορίτσια και χωρίς την εμπειρία της Χατζηνικολάου (δεν θα αγωνιστεί σε όλα τα εκτός παιχνίδια), το 1ο σετ ήταν μονόλογος για την ομάδα της ΜΕΝΤ το οποίο και καθάρισε με 25-12.

Το δεύτερο σετ ήταν το απόλυτο ντέρμπι με τα κορίτσια του Ανδρεάδη να τα δίνουν όλα για να μπούν ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού αλλά η τύχη δεν τους βοήθησε και το σετ κατέληξε στην ομάδα της Τούμπας με 29-27.

Στο τρίτο σετ η Νίκη θέλησε να αντιδράσει και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες αλλά η ΜΕΝΤ ήταν πιο αποφασιστική και αποτελεσματική και πήρε το σετ 25-18 και παράλληλα τον αγώνα και το τρίποντο. Πλέον η Νίκη έχει απολογισμό μια νίκη, αυτή απέναντι στον Φοίνικα και δύο ήττες.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 29-27, 25-18)

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεαδης): Πεπόνη, Καραμιχάλη, Παπάζογλου, Μπαχλάβα, Κεσεσίδου, Σιδηροπούλου,Κάλφα(λ) / Καραμπάση (λ), Παπαδάτου, Ανδρεάδη,