Volley League: Χωρίς τον Σέρβο και με μόνο πασαδόρο τον Μάριο Παπάζογλου στην πρεμιέρα ο Εθνικός

Ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε στο ήδη προβληματικό ρόστερ του Εθνικού καθώς όπως έγινε γνωστό ο Σέρβος πασαδόρος Μιχάηλο Λιουμπιοσάβλιεβιτς δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπόρεσε να πληρωθεί το transfer του παίκτη, όπως απαιτείται στις μεταγραφές ξένων παικτών, ώστε να έρθει η λεγόμενη «πράσινη κάρτα».

Αν και πολλοί κακοθελητές θα σπεύσουν να πουν ότι το θέμα ήταν οικονομικό (απαιτούνται κάποιες χιλιάδες ευρώ), η βέβαιη αλήθεια ότι και στα κεντρικά της CEV η συγκεκριμένη Παρασκευή ήταν αργία.

Οποιος ελέγξει θα διαπιστώσει ότι η 1η Νοεμβρίου είναι επίσημη αργία τόσο στο Βέλγιο όσο και στο Λουξεμβούργο όπου οι έδρες των διεθνών ομοσπονδιών, λόγω της γιορτής των Αγίων Πάντων.

Συνεπώς, από την στιγμή που άργησε η αδειοδότηση την οποία περίμεναν στον Εθνικό, δεν θα μπορούσε εντός της Παρασκευής να ολοκληρωθεί το transfer ακόμα και αν κατατίθεντο τα χρήματα.

Συνεπώς, μετά και από αυτήν την εξέλιξη ο Εθνικός θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μόνο με έναν πασαδόρο, τον νεαρό Μάριο Παπάζογλου (γιο μέχρι πρότινος βοηθού του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό και μεγάλης παλιάς δόξας της ομάδας της Αλεξανδρούπολης και του ΑΟΟ Γιώργου).