Super League: Με Βαλμπουενά και Τοροσίδη ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη! Η αποστολή των ερυθρολεύκων

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη και θα αναχωρήσει το απόγευμα η αποστολή της ομάδας με προορισμό την Θράκη.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει 22 ποδοσφαιριστές και να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επιστρέφει και ο Τοροσίδης που είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ξάνθη: Αλέν, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.