Super League: Δράση για ακαδημίες ΑΟΞ στα Πηγάδια κόντρα σε Κ19 Ολυμπιακού και Κ17 Βόλου

Δύο εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού την Κυριακή στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός στον σχετικό πίνακα με τους ερυθρόλευκους να έχουν 13 πόντους και την Ξάνθη να έχει 12. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία με τον ΟΦΗ και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στην έδρα τους μετά το 3-1 επί του Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά αρνητικά αποτελέσματα αλλά και την επίσκεψη του ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη που απείλησε όλους τους παίκτες με… απόλυση αν δεν φέρουν άμεσα καλά αποτελέσματα. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ17 της Ξάνθης το Σάββατο στις 15:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΝΠΣ Βόλου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 4η θέση με 9 βαθμούς και προέρχονται από νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας με τη Λαμία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 5 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι η Αναστασία Μυλοπούλου με βοηθούς τους Δεδονάκη και Πετσινάκη της ΕΠΣ Καβάλας.