Α2 Ανδρών: Δηλώσεις Αγγελή για την παρουσία του στην πόλη της Κομοτηνής αλλά και για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα

Στο thrakisports.gr μίλησε ο διαγώνιος της ΑΕ Κομοτηνής και φετινό μεταγραφικό απόκτημα από τον Κέρκη Σάμου, Παντελής Αγγελής. Ο ίδιος μίλησε για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην πόλη της Κομοτηνής, για τις δύο ήττες παρα τις καλές εμφανίσεις αλλά και για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΣΠΑ Καρδίτσας στην ομώνυμη Θεσσαλική πόλη.

Ερωτηθείς για τους πρώτους του μήνες στην πόλη της Κομοτηνής και για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από την ομάδα, ο ίδιος απαντάει ότι, ” Η πόλη της Κομοτηνής είναι πάρα πολύ όμορφη και ωραία, είμαι καλά προσωπικά εδώ πέρα καθώς η ομάδα είναι πολύ καλή και έχει νεανικό χαρακτήρα σχετικά και καλό κλίμα”.

Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι και στις δύο ήττες των κιτρινόμαυρων παρα τις καλές εμφανίσεις απέναντι και στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, φαβορί για την άνοδο, ο Αγγελής αναφέρει, “Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε τον απαραίτητο χρόνο. Πιστεύω θα φανεί στην συνέχεια η δουλεία που κάνουμε καθώς παίζουμε καλό βόλεϊ δουλεύοντας παράλληλα σκληρά στις προπονήσεις.

Τέλος για το επικείμενο σημαντικό αλλά συνάμα δύσκολο αγώνα με τον ΣΠΑ Καρδίτσας, ο διαγώνιος της ΑΕ Κομοτηνής δήλωσε, “είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε”.