Προαναγγελία Πιαλόγλου για «χοντρές» απαντήσεις σε Σάββα Θεοδωρίδη και ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι επιθετικές δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη εναντίον της Ξάνθης, προκάλεσαν σε πρώτο χρόνο την ανακοίνωση της θρακιώτικης ΠΑΕ την Τετάρτη (30/10) μέσω της οποίας καλεί τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού, ή την πειραϊκή ΠΑΕ, να τοποθετηθούν αν ο κ.Θεοδωρίδης εκπροσωπεί επίσημα την ΠΑΕ Ολυμπιακός για να πάρουν τις απαντήσεις τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (31/10) στην ιστοσελίδα sdna.

«Περιμένουμε να τολμήσουν να απαντήσουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ή ο Σάββας Θεοδωρίδης, αν εκπροσωπεί επίσημα τον Ολυμπιακό και τότε θα πάρουν τις…χοντρές απαντήσεις τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει, για να ξέρουμε αν όσα είπε ο κ.Θεοδωρίδης απηχούν και τις απόψεις του Ολυμπιακού.

Και το λέμε αυτό, διότι εξ όσων γνωρίζουμε ο κ.Θεοδωρίδης έχει αποχωρήσει από την θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, είναι επίτιμος πρόεδρος και λέει όσα λέει χωρίς να έχει επιπτώσεις από την αθλητική δικαιοσύνη».

Όσο για την ανακοίνωση που έβγαλε η Ξάνθη τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ (προκαλώντας αρνητικά σχόλια από πλευράς Σάββα Θεοδωρίδη) εκφράζοντας τα παράπονά της για τη διαιτησία, ο Άρης Πιαλόγλου ανέφερε:

«Δεν την βγάλαμε την ημέρα (26/10) του αγώνα ή την επόμενη (27/10) που ήταν Κυριακή, γιατί υπήρχαν παιχνίδια και θα…χανόταν.

Το ίδιο θα συνέβαινε αν την βγάζαμε και στην αργία της 28ης Οκτωβρίου που υπήρχε η αργία των δημοσιογράφων.

Εμείς ως Ξάνθη δεν έχουμε την ίδια επικοινωνιακή δύναμη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και για αυτό η ανακοίνωση εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης (29/10).

Αυτά που λέει ο κ.Θεοδωρίδης πως περιμέναμε να πλησιάσει το παιχνίδι για να διαμαρτυρηθούμε για το ματς με τον ΟΦΗ, είναι εκ του πονηρού»