Αντίστροφη μέτρηση για το Iasmos Run της Κυριακής στο πλαίσιο της Γιορτής Τσίπουρου! Πάνω από 200 οι συμμετοχές

Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο 1ος Λαϊκός Δρόμος και η Παιδική Διαδρομή «Iasmos Run 2019» στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Τσίπουρου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου Ροδόπης.

Ο λαϊκός αγώνας θα είναι μήκους 8 χιλιομέτρων ενώ η Παιδική Διαδρομή 800 μέτρα, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές ήδη υπάρχουν πάνω από 200 συμμετοχές με την δυνατότητα εγγραφής να υπάρχει ακόμα και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα την Κυριακή.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΑΣΜΟΥ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ : 8.000 μ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : 800 μ.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 8χλμ : Εκκίνηση από το κεντρικό σταυροδρόμι του Ιάσμου, εμπρός από το παλιό Δημοτικό Σχολείο, ευθεία διαδρομή έως το κιόσκι Πολυάνθου και επιστροφή.
ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ : 10.30΄π.μ. έξω από το Παλιό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου
ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : 10.30΄π.μ. – 11.30΄π.μ.
ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 800 μ. : 12:00΄
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 8 χλμ : 12.20΄μ.μ.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον ΛΑΙΚΟ ΔΡΟΜΟ 8 χλμ για ενήλικες, με υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση τους, που θα γίνεται στην Γραμματεία Δρόμου 10.30΄- 11.30΄π.μ. κατά την εγγραφή τους. Για ανήλικους/ες 12 ετών έως 18 η εγγραφή θα γίνει με ταυτόχρονη κατάθεση υπογεγραμμένης Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα/κηδεμόνα τους, στην Γραμματεία Δρόμου.
ΟΡΙΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ : 250 Διακόσιοι/ες Πενήντα ( Όσοι/ες δηλώσουν Συμμετοχή μέσω της Εκδήλωσης ΕΔΩ, θα έχουν προτεραιότητα ΕΓΓΡΑΦΗΣ στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΡΟΜΟΥ, κατά την χρονική σειρά Δήλωσης της Συμμετοχής τους ). Σε περίπτωση περισσότερων Συμμετοχών, στους/στις άνω των 250 πρώτων χρονικά, δεν θα υπάρξουν οι ΠΑΡΟΧΕΣ ( νερά – μπανάνα – μετάλλιο )
Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά 9 ετών έως 12 ετών, με υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα/κηδεμόνα τους, που θα γίνεται στην Γραμματεία Δρόμου 10.30΄- 11.30΄π.μ. κατά την εγγραφή τους.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ : 1 μπανάνα, 2 νερά και 1 Μετάλλιο σε κάθε Δρομέα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : 1 μπανάνα , 1 νερό και 1 Έπαινο Συμμετοχής σε κάθε παιδί.
ΕΠΑΘΛΑ:
Σε όσους/ες τερματίσουν θα απονεμηθούν Μετάλλια ( 200 μετάλλια )
1ος Γενικής Κατάταξης Ανδρών απονομή Κυπέλλου + Χρυσό Μετάλιο
1η Γενικής Κατάταξης Γυναικών απονομή Κυπέλλου + Χρυσό Μετάλλιο
2ος + 2η Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών απονομή Ασημένιων Μεταλλίων
3ος + 3η Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών απονομή Χάλκινων Μεταλλίων
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ : 14.00΄μ.μ.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:
Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του βούληση και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει. Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πριν από τη συμμετοχή τους. Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για την κατάσταση υγείας του κάθε δρομέα που θα συμμετέχει, καθώς και για οποιοδήποτε θέμα υγείας που πιθανά του παρουσιαστεί κατά τον ΛΑΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΝΕΙΣ/ΜΙΑ ΔΡΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ στην Γραμματεία Δρόμου πριν την εκκίνηση και κατά τις ώρες 10.30΄π.μ. – 11.30΄π.μ.