LIVE από την Φιλιππούπολη για το Κύπελλο Ελλάδος: Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα Απόλλων Λάρισας – ΑΟΞ για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορείστε την στιγμή που συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Ξάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ώρα 14:35 Για τον γηπεδούχο Απόλλωνα Λάρισας ξεκινούν οι: Γκέκας, Χατζής, Σκούπρα, Γκουστάβο, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπιμάι, Μπρέμπος, Καμπέρης, Κωστούλας, Ναζίμ.

Ώρα 14:40 Από την άλλη για την Ξάνθη, ο Κίκο Ραμίρεθ ξεκινά με τους: Μπέντο, Σόσα, Λισγάρα, Καμαρά, Ντίρεσταμ, Ντε Λούκας, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Πολέτο, Ρενέλα.

Ώρα 14:49 Πρώτος διαιτητής ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ήπειρο, με πρώτο βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά από την ΕΠΣ Αχαΐας, δεύτερο τον Θανάση Κόλλια και τέταρτο διαιτητή τον Λάμπρο Μπεκιάρη από τον σύνδεσμο Καρδίτσας.

Ώρα 14:59 Όλα έτοιμα για τη σέντρα στο γήπεδο Φιλιππούπολης!

1′ Άρχισε το παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Λάρισας!

5′ Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου δεν έχουμε κάποια σημαντική φάση ακόμα στο παιχνίδι.

9′ Πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, με ένα σουτ του Ρενέλα που αποκρούει ο Γκέκας.

20′ Έχει ανέβει αρκετά και πρεσάρει ψηλά και συνεχόμενα ο ΑΟΞ εδώ και λίγη ώρα.

25′ Ο Σκούπρας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπέντο.

27′ Έχει ισορροπήσει αρκετά το παιχνίδι πλέον ο Απόλλωνας, κλείνοντας τους διαδρόμους και μη δίνοντας πολλούς χόρους στη Ξάνθη για να απειλήσει.

29′ Νέα καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα και πάλι με τον Σκούπρα που πάτησε περιοχή από δεξιά και έκανε το σουτ, αλλά ο Μπέντο μπλόκαρε.

32′ Απειλεί και πάλι ο Απόλλωνας, με ένα σουτ του Σάντος από το οποίο η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών του ΑΟΞ και κατέληξε στον Μπαστακό που από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Βίτορ Σάο Μπέντο για να διατηρηθεί το 0-0.

40′ Προσπάθησαν να απειλήσουν ξανά οι γηπεδούχοι, με μια κεφαλιά του Σάντος που έφυγε όμως άουτ.

45+1′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΟΞ!!!! Ο Τζουρίτσκοβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Λισγάρας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με μια κεφαλιά νίκησε τον Γκέκα για να βάλει την Θρακιώτικη ομάδα σε θέση οδηγού λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 0-1

Ώρα 15:46 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Φιλιππούπολη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 0-1

Ώρα 16:02 Όλα έτοιμα για την έναρξη του δεύτερου μέρους.

46′ Σφύριξε για την επανέναρξη του αγώνα ο ρέφερι της αναμέτρησης!

47′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ να κάνει το 0-2. Ο Μπαριέντος βγήκε σε τετ α τετ με τον Γκέκα, αλλά νικήθηκε από τον τελευταίο και δεν κατάφερε να σκοράρει.

50′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα Λάρισας! Ο Ναζίμ εκμεταλλέυθηκε μια σέντρα του Σάντος από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι πήρε μια κεφαλιά με εξουδετερωμένο τον Μπεντο και επανέφερε τις ισορροπίες. Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 1-1

53′ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με μια κεφαλιά του Σάντος να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Μπέντο.

55′ Προσπαθεί να απαντήσει η Ξάνθη με ένα μακρινό σουτ του Τζουρίτσκοβιτς, που βέβαια είναι αρκετά άστοχο.

58′ Πρώτη αλλαγή από τον Κίκο Ραμίρεθ, που βάζει στο ματς τον Εντουάρντο στη θέση του Πολέτο.

59′ Παραλίγο να έχει τεράστια ευκαιρία ο ΑΟΞ, με τον Ρενέλα να φεύγει ωραία στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, αλλά τελικά τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ.

63′ Τεράστια ευκαιρία για την Θρακιώτικη ομάδα, με τον Μπαριέντος να κάνει μια σέντρα και τον Τζουρίτσκοβιτς από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχή να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

65′ Διπλή αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Νύκταρης στη θέση του Σάντος και ο Σιφναίος στη θέση του Μπαστακού.

67′ Ο Εντουάρντο κάνει ένα σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

68′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Μουλέν κάνει το σουτ με το δεξί , αλλά η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γκέκα.

70′ Κι άλλη τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Ραμίρεθ που προσπαθεί να πάρει πάλι το προβάδισμα. Μονοκόματο σουτ του Εντουάρντο από το ύψος του πέναλτι, άουτ η μπάλα.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς για διαμαρτυρίες.

73′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Γκαργκαλατζίδης παίρνει τη θέση του Μπαριέντος.

75′ Τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα, ο Λίταινας στη θέση του Νούσιου.

77′ Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα.

79′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη με δοκάρι, από του πλασέ του Γκαργκαλατζίδη!! Παραμένει το ισόπαλο σκορ παρά τις πολλές ευκαιρίες για τους Θρακιώτες.

83′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα! Κι όμως, κόντρα στη ροή του ματς, ο Μπρέμπος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι κάνει την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους. Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 2-1

88′ Παραλίγο τετ α τετ του Εντουάρντο, αλλά τον πρόλαβε ο Γκέκας.

90+4′ Τέλος της αναμέτρησης και πρώτη φετινή ήττα της Ξάνθης στο Κύπελλο Ελλάδος. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 2-1