Γ’ Εθνική: Τρίτη σερί εβδομάδα με Σαββατιάτικο ματς για ομάδα της Θράκης

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα ένα από τα παιχνίδια του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής θα γίνει Σάββατο αντί για Κυριακή.

Πριν δέκα μέρες ήταν το Ορφέας Ξάνθης – Κιλκισιακός που έγινε Σάββατο γιατί την ίδια ώρα την Κυριακή διεξαγόταν το σημαντικό ματς της Ξάνθης με τον Άρη.

Το περασμένο Σάββατο ήταν το παιχνίδι της Ενωσης Αλεξανδρούπολης με τον Πανσερραϊκό που διεξήχθη Σάββατο επειδή έχουν αγώνα Κυπέλλου οι Σερραίοι την Τρίτη.

Αυτό το Σάββατο θα διεξαχθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα το ματς του Άρη Αβάτου με τον Κιλκισιακό. Ο λόγος; Βάσει κλήρωσης αυτήν την εβδομάδα παίζουν εντός έδρας και ο Ορφέας και το Άβατο, που έχουν όμως την ίδια έδρα, το γήπεδο του ΑΟΞ.

Λόγω της γκάφας που αποκάλυψε το ThrakiSportS αμέσως μετά την κλήρωση με την μη ύπαρξη κλειδαρίθμου, υπάρχουν τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που Ορφέας και Αβατο αγωνίζονται την ίδια αγωνιστική αντός έδρας.

Η πρώτη τέτοια περίπτωση έφτασε και αποφασίστηκε το Ορφέας – Πανδραμαϊκός να γίνει κανονικά την Κυριακή ενώ το Αρης Αβάτου – Κιλκισιακός το Σάββατο. Η ομάδα του Κιλκίς καλείται έτσι να παίξει και το δεύτερο φετινό παιχνίδι του στο γήπεδο του ΑΟΞ Σάββατο και όχι Κυριακή.