ΕΠΣ Έβρου: Με ιστορικό χατ τρικ Μπακογιάννη έκανε «σεφτέ» ο Ορέστης κόντρα στον «άποντο» Εθνικό

Το να πετύχει κάποιος αυθεντικό χατ τρικ, δηλαδή τρία τέρματα όχι απλά σε έναν αγώνα αλλά σε ένα ημιχρονο, είναι κάτι σπάνιο. Το να το σημειώσει σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, όπως αυτό του Έβρου ανάμεσα σε Ορέστη Ορεστιάδας και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, είναι κάτι μοναδικό που γράφει το όνομά στου στην ιστορία.

Το πέτυχε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο αρχηγός του Ορέστη Ερρίκος Μπακογιάννης, φτάνοντας έτσι τα τέσσερα στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως πραγματοποιώντας ένα ξεχωριστό ρεκόρ στην 90χρονη και πλέον ιστορία του συλλόγου της Ορεστιάδας απέναντι στον μεγάλο αιώνιο αντίπαλο σε επίπεδο Έβρου.

Στο 19′ με κεφαλιά, στο 22′ με προβολή μετά από το άστοχο πέναλτι του «Τσιρίλο» και στο 45′ με πέναλτι ο Μπακογιάννης κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές σε λιγότερο από 30 λεπτά κάνοντας το 4-0 από το ημίχρονο και βάζοντας της βάσεις για την πρώτη νίκη των περσινών πρωταθλητών στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στους περσινούς κυπελλούχους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που παραμένουν όμως άποντοι μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές…