Αγιασμός για τις Αμαζόνες Μαϊστρου και τους Κενταύρους

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ο αγιασμός των τμημάτων των Αμαζόνων Μαϊστρου και των Κενταύρων με πολλά χαμόγελα και βραβεύσεις.

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Πατερα Ιωαννη του Ι.Ν. Αγιας Μαρινας Μαιστρου με την παρουσία πολλών παιδιών που γέμισαν το κλειστό, παρέα με τους γονείς τους.

Παράλληλα μετά την τέλεση του αγιασμού οι Αμαζόνες βράβευσαν τον φιλόλογο-ποιητή κ. Μουσίκα Θεόδωρο ο οποίος έγραψε και μελοποίησε τον Ύμνο των Αμαζόνων ενώ τιμήθηκαν με βραβείο οι αθλήτριες του συλλόγου που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, η Βάσω Κυριζάκη που πέρασε στο σώμα της Πυροσβεστικής, η Βίκυ Μουλούδη στο Τμήμα Γεωπονίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Αγαθή Δημητριάδου στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τέλος τιμητικά βραβεία δόθηκαν και σε εξωτερικούς συνεργάτες του συλλόγου όπως στην εταιρεία ‘Dasteri’ που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Δαστερίδη Γιάννη, για την πολύτιμη προσφορά της στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αλεξανδρούπολης, στον τεχνίτη σιδήρου κ. Μπαλούτσο Αντώνη για την ευγενική προσφορά του στις ειδικές προπονητικές κατασκευές για την άρτια εκγύμναση των αθλητριών-των και τέλος στον κ. Κουκουρίδη Γιώργο για την ανιδιοτελή βοήθεια που διαχρονικά παρέχει στο σωματείο.

Φυσικά τον αγιασμό τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης.