Κλήθηκε αστυνομία και έφυγε συνοδεία της ο Βασιλόπουλος μετά το επεισοδιακό 3-3 στο Σοφικό – Ιπποκράτης (+video)

Συνοδεία της αστυνομικής δύναμης που κλήθηκε να τον προστατεύσει έφυγε από το γήπεδο του Σοφικού το απόγευμα της Κυριακής ο διαιτητής Σπύρος Βασιλόπουλος και οι βοηθοί του, μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Ορφέα και τον Ιπποκράτη.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «το ματς της χρονιάς», όπως για παράδειγμα από τον Πάνο Θρακιώτη που το κατέγραψε με την κάμερά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα έξι τέρματα επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα.

Με τους Μπαρμπαγιάννη και Κυρούδη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 ως το 75′ και όλα έδειχναν ότι θα έκαναν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου, ωστόσο ο Καπανίκας μείωσε με πέναλτι και ο Καβατζικώτης ισοφάρισε στο λίγο πριν το 90′.

Τίποτα όμως και πάλι δεν είχε τελειώσει. Στις καθυστερήσεις από καλά χτυπημένο κόρνερ ο Αλεξούδης έπιασε κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Ιπποκράτη για το 3-2, αλλά αμέσως μετά την σέντρα ο Καβατζικιώτης και πάλι πέτυχε γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Μέσα στην ένταση υπήρξαν παράπονα προς τον διαιτητή Βασιλόπουλο, με κάποιους ανθρώπους των γηπεδούχων ειδικά στο τέλος να ξεφεύγουν μέσα στην ένταση και τελικά να καλείται η αστυνομία για να προστατεύσει τον διαιτητή, ο οποίος έφυγε συνοδεία της από το γήπεδο αφού πρώτα ολοκλήρωσε αρκετή ώρα μετά το φύλλο αγώνα και ενώ πλέον είχε πέσει πυκνό το σκοτάδι…