ΕΠΣ Θράκης: Νέα νίκη ο Πανθρακικός! Περασε από το Θρυλόριο και περιμένει το Σιδηροχώρι

Την τρίτη του σερί νίκη πήρε στο ρελαντί ο Πανθρακικός καθώς επικράτησε με 0-2 της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου που παρέμεινε χωρίς πόντο.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος σε ενα εξάλεπτο και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι κορυφής του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πανθρακικού κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα με τους Νάνο και Ρουμπιέ στο 26΄ και στο 32΄ αντίστοιχα ενώ ο Παύλου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βλαδιμηρίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στην επίτευξη του τρίτου τέρματος με τον Γκαϊδατζή σε δύο περιπτώσεις να μην μπορεί να βρει δίχτυα, αναγκάζοντας μάλιστα στο 75΄ τον Βλαδιμηρίδη να κάνει την επέμβαση του αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Βουνάτσος):  Βλαδιμηρίδης, Ξενοδοχίδης, Ζήσης, Ιγνατιάδης, Μηζατζόγλου (46΄ Παπαδόπουλος), Παναγιωτίδης (65΄ Χατζημιχαήλ), Παγκοζίδης, Τοντολίδης (70’ Παγκοζίδης), Σαμαράς, Λιανός, Κυπριανού

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης (73΄ Λεγάτος), Καραγιαννίδης (46΄ Μέριτς), Πλασταράς, Γιάζος, Νάνος (81΄ Καρασιούνας),  Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Παπαδόπουλος (57΄ Βιόπουλος)