ΕΠΣ Έβρου: 4 Χ 4 η ΑΕΔ με πρωταγωνιστή τον «Τορο» πέρασε «αέρας» από το Νεοχώρι

Μια ακόμη νίκη την τέταρτη συνεχόμενη πήρε η ΑΕ Διδυμοτείχου στο Νεοχώρι με το επιβλητικο 1-4 παρόλο που βρισκόταν πίσω στο σκορ και παραμένει μόνη στην κορυφή αφού το Σοφικό ισοφαρίστηκε στο φινάλε στο ντέρμπι με τον Ιπποκράτη.

Όπως γράφει το radio evros, η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με το γκολ του Καπετάνκωνσταντή πολύ νωρίς (4′) κατάφεραν να φέρουν άμεσα το ματς στα μέτρα τους και να φθάσουν τον δείκτη του σκορ στο 1-4 με τον  Τοροσιάν πρωταγωνιστή καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη  σε τριάντα τρία λεπτά παιχνιδιού από το 11′ μέχρι το 44′ με το δεύτερο ημίχρονο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι γηπεδούχοι στο 4′ ανοίγουν το σκορ όταν σε φάουλ του Ναλμπάντη ο Καπετάνκωνσταντής βρήκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την στα δίχτυα κανοντας το 1-0. Στο 11′ ισοφάρισε η ΑΕΔ όταν σε μακρίνη μπαλιά του Παντελίδη ο Τοροσιάν νίκησε τον Οτέμπερη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 23′ η ΑΕΔ κάνει την γρήγορη ανατροπή όταν και πάλι η μακρινή μπαλιά του Παντελίδη βρήκε τον Αλεξακίδη που με σέντρα βρήκε για τον Τοροσιάν που διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 41′ ο Γιαννόπουλος ανατρέπεται από τον Δημητριάδη και με πεναλτι έκανε το 1-3 σημειώνοντας το τέταρτο φετινό του τέρμα. Το 1-4 έκανε ο Μαργαριτούδης στο 44′ με δυνατό και σουτ από μακριά αιφνιδιάζοντας τον Οτέμπερη σημειωνοντας το τρίτο του τέρμα για φέτος.

Στο β’ μερος στο 52′ το Νεοχωρι που ήταν πολύ καλό έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Δήμου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αλεξακίδη, αλλα έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δουλούδη χανοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 66′ κεφαλιά του Νικολάου πέρασε αουτ, ενω στο 73′ ο Νικολάου έχασε μεγάλη ευκαιρία εντελώς αφύλακτος σουταροντας πάνω στον Δουλούδη.

ΝΕΟΧΩΡΙ (Γιαντσίδης): Οτέμπερης, Θεοδώρου, Δροσίδης, Δημητριάδης, Καπετάνκωνσταντής, Κυλιτζίδης, Αλεξακούδης, Δήμου, Ναλμπάντης, Τσακίρης, Νικολάου

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Αλεξακίδης, Παντελίδης, Θάνος, Μπετζέκας, Κούπας, Μαργαριτούδης (81′ Παυλίδης), Καλαποδόπουλος (86′ Παγουλάτος), Τοροσιάν (85′ Λεμονάκης), Παπούδης, Γιαννόπουλος