Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Παγκρατίου της Ρουμανίας για την Ελληνική Πολεμική Αγωγή Αλεξανδρούπολης

Με ένα χρυσό και δυο ασημένια μετάλλια επιστρέφουν από την διοργάμνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Παγκρατίου Αθλήματος 2019 που φιλοξενήθηκε στη Ρουμανία οι αθλητές του Συλλόγου Ελληνική Πολεμική Αγωγή Αλεξανδρούπολης.

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Γιώργος Κυνηγόπουλος Γεώργιος στον “Αγών Παγκρατίου”. Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Ιωάννης-Δημήτριος Κουρτίδης και Γεώργιος Κυνηγόπουλος στο “Κάτω Παγκράτιο”.

“Είναι ιδιαίτερη Τιμή και Ευθύνη να προετοιμάζεις Αθλητές οι οποίοι καλούνται να αντιπροσωπεύσουν την υπέρτατη ιδέα που λέγεται Πατρίδα και να ντύνονται στα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος δίνοντας όχι μόνο το παρών αλλά και την ίδια τους την ψυχή για να φανούν αντάξιοι του Εθνοσήμου που Πρεσβεύουν.

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που παρ’ όλες τις αντιξοότητες ειδικά της προετοιμασίας, λόγω του ότι αναγκαστήκαμε όλο το Σεπτέμβριο να κάνουμε Προπόνηση σε αυτοσχέδιες Παλαίστρες λόγω της έκτακτης αλλαγής χώρου του Συλλόγου , και με ό,τι απρόοπτο υπήρξε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, επιτεύχθη το μέγιστο αποτέλεσμα και απέδωσε πλήρως η Προπόνηση. Ευχαριστούμε τον Θεό που Ζήσαμε , Παλέψαμε και Επιτύχαμε στην Πρώτη μας Συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος τα μέγιστα Δυνατά.

Ευχαριστούμε τέλος την Μαρία Γκαβουγιώργου και τον Τάσο Πάσχο που μας ακολούθησαν σε όλο αυτό , το μακρινό ταξίδι και υπέμειναν ότι περάσαμε και ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι σε ότι καλό η κακό ακολούθησε αυτές τις ημέρες», δήλωσε στο evros24 ο προπονητής των αθλητών Ευστράτιος Μαστρονικόλας.