Παραμένει στο ιστορικό Μαρκό ο «Ιταλός» της Δόξας Προσκυνητών Γιάννης Νικολίτσας

Στο ιστορικό Μαρκό στην ΕΣΠ Ανατολικής Αττικής θα συνεχίσει και φέτος ο Αργίτης ταλαντούχος πρώην τερματοφύλακας της Δόξας Προσκυνητών με καριέρα και στην Ιταλία Γιάννης Νικολίτσας.

Ο 22χρονος Νικολίτσας που κατέκτησε με την Δόξα Προσκυνητών το κύπελλο ενώ αγωνίστηκε και στην Γ’ εθνική, βρίσκεται από πέρυσι στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών αφού πήρε μεταγραφή από αυτά της Κομοτηνής.

Ο «Ιταλός» όπως τον λένε,ύψους 1.92 πορτιέρο αγωνιζόταν πριν τους Προσκυνητές, και παλιότερα στον ιστορικό Παναυπλιακό. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Κουτσοπόδι Αργολίδας. Συνέχισε  στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, και κατόπιν στην Προβερτσέλι στην Serie B΄ Ιταλίας, όπου ήταν ο 3ος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας και βασικός με την Primavera. Το επόμενο καλοκαιρι πήρε μέρος στην προετοιμασία της παιδικής ομάδας της Γιούβε σε φιλικά και στην προετοιμασία στην Ελβετία μαζί με τον διεθνή πια Τάσο Δώνη και τον πρωην του Πανθρακικού,  Άλμπερτ Ρούσσο, αλλά το ιταλικό «όνειρο» δεν συνεχίστηκε.

Επέστρεψε  Ελλάδα και στον Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε στον Παναργειακό, στον Παναυπλιακό, στον Πανασιναικό, στην Δόξα Προσκυνητών και στον Αχιλλέα Αχαρνών για μισή σεζόν πέρυσι πριν το Μαρκό.