Γ’ Εθνική: Το ενδιάφερον σε Ξάνθη και Χρυσούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με δυο από τις τέσσερις ομάδες από την Θράκη να αγωνίζονται την Κυριακή και αυτές μεταξύ τους, αφού ο Άρης Αβάτου έχει ρεπό, ενω η Ενωση Αλεξανδρούπολης πήρε βαθμό ψυχολογίας κόντρα στον δυνατό Πανσερραικο στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής το Σάββατο συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής (που πλέον είναι η τέταρτη τη τάξει κατηγορία της χώρας).

Στο τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης ο νεοφώτιστος Ηρακλής Ζυγού (3 βαθμοί) στο γηπεδο Γενισέας υποδεχεται τον ισόβαθμο με 3 βαθμούς Ορφέα Ξάνθης που μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στην Θάσο μετρά 3 σερί ήττες. Το παιχνίδι ειναι αρκετά σημαντικό και για τους δυο αφού αν και βρισκόμαστε σχετικά νωρίς, έχει διανυθεί περίπου το 1/5 του πρωταθλήματος από το οποίο υποβιβάζονται οι 5 από τις συνολικά 13 ομάδες που μετέχουν στον όμιλο. Οπότε και οι δυο ομάδες καίγονατι για την νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Χρυσούπολης ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και τον πρωτοπόρο Νεστο Χρυσούπολης που μετά την ήττα της πρεμιέρας μετρά 4 σερί νίκες παίζοντας και ωραιο ποδόσφαιρο. Επίσης ενδιαφερουσες ειναι οι αναμετρήσεις του δυνατού Πανδραμαικού κόντρα στον Αετό Ορφανού, του Κιλκισικαόυ με το Παραλίμνιο και της Δόξα Κάτω Καμήλας με την Δόξα Θεολόγου Πότου.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου
Αλεξανδρούπολη – Πανσερραϊκός 0-0
Πανδραμαϊκός – Αετός Ορφανού
Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης
Δόξα Κάτω Καμήλας – Δόξα Θεολόγου Ποτού
Κεραυνός Πέρνης – Νέστος Χρυσούπολης
Κιλκισιακός – Απόλλων Παραλιμνίου