Γ’ Εθνική: Βαθμός ψυχολογίας κόντρα στον πανίσχυρο Πανσερραϊκό για τα «λιοντάρια» της Αλεξανδρούπολης

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο «Φώτης Κοσμάς» κόντρα στο φαβορί της κατηγορίας στον πανίσχυρο Πανσερραϊκό η μαχητική ομάδα της Αλεξανδρούπολης πήρε λευκή ισοπαλία και έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μάλιστα εαν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε και την νίκη εαν ο Καρακασίδης στο πρωτο μέρος και ο Μάζης στην επανάληψη ήταν πιο εύστοχοι, απέναντι στους Σερραίους που έδειξαν το καλό τους προσωπο στην επανάληψη.

Με το αριστερό το ντεμπούτο του Διγκόζη στο παγκο του Πανσερραϊκού πού είχαν την πρώτη απώλεια εκτός έδρας μετά τα δυο διπλά στην Ξάνθη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έφτασε στους 4 βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός στους 12.

Διαιτητής του αγώνα ο Θόδωρος Γιαπουτζής από την Ξάνθη με βοηθούς τους Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά. Σε βάρος του υπήρξαν διαμαρτυρίες στο τέλος από τους γηπεδούχους για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καστριτσέα του Πανσερραϊκού.

Στις καθυστερήσεις η Ενωση παραλίγο να κλέψει το τρίποντο αλλά ο Καρακασίδης σε τετατετ πλάσαρε άουτ και έτσι αυτο το ματς, που δεν είχε πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, πέρασε την ιστορία.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Συμεωνίδης (83′ Γκουντενούδης), Μάζης (90+1′ Σιμτσάκης), Καρακασίδης, Παπαοικονόμου (72′ Ευθυμιάδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Σοϊλεμέογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κάλι (54′ λ.τρ. Μπάρδας), Τριανταφύλλου (46′ Πινιώτης), Ντιαλό, Ψάλτης, Παπαβασιλείου (46′ Γκούρτσας), Κόντσι, Ομπόσου (78′ Πτηνόπουλος).