Υπερηφάνεια στον «Περπατώ» γιατί απέκτησε την ειδικότητά του ο παραολυμπιονίκης πρόεδρός του «Dr Αλεξ» Ταξιλδάρης

Εδώ και λίγες ημέρες ο ασημένιος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στην Αθήνα Άλεξ Ταξιλδάρης κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την ειδικότητά του στην Ιατρική και να είναι και με την βούλα όχι απλά γιατρός αλλά Φυσίατρος.

Την είδηση για την επιτυχία του «Dr Alex», όπως τον αποκαλεί, γνωστοποίησε από την σελίδα του facebook ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Ροδόπης «Περπατώ», του οποίου ο Κομοτηναίος παραολυμπιονίκης υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος.

Η υπερήφανη ανάρτηση έχει ως εξής:

Έχουμε την τιμή και την χαρά (όπως και την ανακούφιση) να μοιραστούμε το ευχάριστο γεγονός μαζί σας.
Ο αγαπημένος μας Αλέξανδρος Ταξιλδαρης είναι εδώ και λίγες μέρες, έχοντας επιτύχει στην εξέταση της ειδικότητας, Φυσίατρος και θα τον φωνάζουμε Doctor Άλεξ Ταξιλδάρης…
Δεν ξέρουμε πως να εκφράσουμε την χαρά μας για αυτόν τον άνθρωπο που παρέα με φίλους οραματίστηκε τον σύλλογο μας ο οποιος έχει φέρει τόσο δυναμικά την αναπηρία στο προσκήνιο πολλές φορές τα 17 χρόνια της ύπαρξης του.
Ο Αλεξ, συγγνώμη, ο Dr Αλεξ όπως βλέπετε στα κουρασμένα του μάτια έχει επιτελέσει πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ασύλληπτο ζήλο και κόπο ανεξαρτήτως ωραρίου, αργίας, εργασίας, αποστασης, προσωπικών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων· και των ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτο.
Ευχόμαστε την πιο λαμπρή και την πιο ουσιώδη επιστημονική πορεία στον Dr Αλεξ μας!!

ΥΓ
Σορρυ για την φωτογραφια