Το «αντίο» των 21 παλαιμάχων του Ορέστη προς τον συμπαίκτη και προπονητή τους Χρήστο Αρχοντίδη

Τα συλληπητήρια τους προς τον φίλο, συμπαίκτη και προπονητή Χρήστο Αρχοντίδη που έφυγε από την ζωή στα 81 του εξέφρασαν οι παλαίμαχοι του Ορέστη Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Κούκλατζη από το πλούσιο αρχείου του οποίου και οι φωτογραφίες, τον Αρχοντίδη έφερε στην ομάδα αρχικά ως παίκτη και στην συνέχεια ως προπονητή στα πρώτα του βήματα ο πρόεδρος του Ορέστη ο Σερραίος Λεωνίδας Μπουμπούς διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Ορεστιάδας.

H ανακοίνωση των παλαιμάχων του Ορέστη: Με μεγάλη συγκίνηση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «Ορέστη» της εποχής εκείνης (1964-65 και 1969-70) κατά την οποία γνώρισαν τον Χρήστο Αρχοντίδη και ως συμπαίκτη και ως προπονητή εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς στην οικογένεια του, μιλώντας για κείνον με τα καλύτερα λόγια και ενθυμούμενοι το ρόλο τον οποίο έπαιξε στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της περιοχής μας με τις γνώσεις του και με την εφαρμογή αυτών στις προπονήσεις και τους αγώνες.
«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε, δάσκαλε ! Τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό σου και σε ολόκληρη την οικογένειά σου. Να είναι πάντα γεροί για να σε θυμούνται και να τους παρηγορεί η σκέψη ότι στη ζωή σου υπήρξες παλλικάρι απ’ τα λίγα. Αιωνία σου η μνήμη !»
Με αγάπη, Βαγγελούδης Διαμ., Γακίδης Χρ., Γώγογλου Ευάγγ., Καζάκης Ευθ., Καζαντζής Νικ., Καραγιάννης Γεώργ., Λάλος Βασ., Μαναρίδης Παύλ., Μετζιδιές Αρ., Μίχος Στέφ., Μπαλτάς Χρ., Νικολαΐδης Ευάγγ., Πατσαλίδης Χρ., Πατσάς Βασ., Πολύζος Ιωάνν., Σιάφκος Παν., Σιγρέκης Κων., Τσελέκας Συμ., Φωτιάδης Χρ. Χατζηβασιλείου Νικ., Ψειράκης Βασ
.