Γ’ Εθνική: Επιστροφή στον Κεραυνό Πέρνης πριν το ντέρμπι της Χρυσούπολης για τον Στέλιο Λάσπατζη

Στον Κεραυνό Πέρνης σύμφωνα με την Πρωινή μετά από λίγους μήνες επέστρεψε για προσωπικούς λόγους ο Στέλιος Λάσπατζης αν και ήταν βασικός στον Απόλλωνα Παραλιμνιου.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 16/12/1994) πρώην αμυντικός μέσος των ακαδημιών του ΑΟΞ από την Χρυσούπολη, ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο στον Νέστο Χρυσούπολης, συνέχισε στον Πανιώνιο Ξεριά, για να μεταπηδήσει τελικά στη συνέχεια στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ και την γειτονική Ξάνθη. 

Εκεί έμεινε αρκετά χρόνια, φτάνοντας έως και τα Κ20, όπου ήταν και αρχηγός, όμως ένα ατυχές περιστατικό τον έφερε μακριά από την Ξάνθη, και τελικά στη συνέχεια ακολούθησαν και πάλι Νέστος Χρυσούπολης, Τρίγλια Ραφήνας, Δόξα Δράμας, Νέστος Χρυσούπολης, Αιολικός, απ΄όπου και αποχώρησε για να συνεχίσει στην Παλαιοχωρα Χανίων, στον Κεραυνό Πέρνης και για λίγο στον Απόλλωνα Παραλιμνίου στον οποίο ήταν βασικός και στα 4 παιχνιδια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αγωνίστηκε και στον τελευταίο αγώνα της ομάδα του για την 4η αγωνιστική πριν το ρεπό στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Πανσερραικό και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Χρυσούπολης με την πρώην ομάδα του τον Νέστο.