Α2 Γυναικών: «Εμφύλιος» στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα σε Νίκη και Φοίνικα! Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Το μεγάλο Αλεξανδρουπολίτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Νίκη και τον Φοίνικα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες με 3-0 την πρεμιέρα και έχουν κοινό στόχο την πρώτη νίκη απέναντι στην άλλη ομάδα της πόλης, που θα δείξει για την ώρα ποια από τις δύο αποτελεί το… «αφεντικό» του γυναικείου βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.

Στο φιλικό που έγινε προ μηνός σχεδόν η Νίκη επικράτησε με 4-0 του Φοίνικα, αλλά τότε Ανδρεάδης και Τσουλκανάκης απλά έκαναν δοκιμές. Πλέον έχουμε επίσημη αναμέτρηση που έχει πάρει και πολιτικές διαστάσεις, καθώς ιδρυτικό στέλεχος του Φοινικα ειναι ο νέος αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σε βάρος του οποίου πρόσφατα καταφέρθηκε η Νίκη για τη μη χρηματοδότηση του τουρνουα “Μιμης Ραγκος”.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι ορισμοί των διαιτητών:

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΛΕΪ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 26/10, Ωρα 18:00, ΔΑΚ Πεύκων: Ακαδημίες Πρωταθλητων Πεύκων – ΜΑΣ Νέα Γενεά (Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μαλακίδης)
Σάββατο 26/10, Ωρα 18:00, Μ. Παρασκευόπουλος: ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Διαιτητές: Δήμου, Τονονίδης)
Σάββατο 26/10, Ωρα 18:00, ΔΑΚ Καλαμίτσας: ΑΟ Καβάλα – ΜΕΝΤ (Διαιτητές: Κυριακίδης, Τσαφαρίδης)
Σάββατο 26/10, Ωρα 19:30, ΕΑΚ Νεάπολης: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων (Διαιτητές: Παρασκευάς, Αντωνούλης Χρ.)
Σάββατο 26/10, Ωρα 20:00, ΔΑΚ Κατσιμίδου: ΑΣ Ασκληπιός – ΕΑ Λαρίσης (Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κακάτσιου)
Κυριακή 27/10, Ωρα 18:00, ΕΑΚ Σταυρούπολης: ΕΟ Σταυρούπολης- ΑΣ Γιάννενα (Διαιτητές: Λιοτόπουλος, Κεχαγιά)