Τέλος ο Νεντίδης από τον πάγκο του Πανσερραϊκού! Με παρελθόν σε Ξάνθη και Πανθρακικό ο διάδοχός του…

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού αποτελεί ο πρώην βοηθός προπονητής του ΑΟΞ Νίκος Νεντίδης, με τον διάδοχό του να έχει επίσης παρελθόν στον ΑΟΞ αλλά και τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο Νίκος Νεντίδης το βράδυ της Κυριακής, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη Αβάτου με 3-0, υπέβαλε την παραίτηση του με τη διοίκηση να την κάνει αποδεκτή και κινείται άμεσα για να βρει τον αντικατάσταση του, κάτι που έγινε με τη συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη ο οποίος μάλιστα ήδη έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε το πρωί σε συνάντηση των δύο πλευρών αφού πρώτα έπρεπε να γίνει μια νέα επαφή (έγινε χθες) με τον Νίκο Νεντίδη με το ενδεχόμενο παραμονής του να είναι ανοιχτό μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση των «λιονταριών».

Ο Διγκόζης θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου στο «Φώτης Κοσμάς» με την Ενωση Αλεξανδρούπολης. Υπενθυμίζεται ότι στην πλούσια καριέρα του, έχει φορέσει ως παίκτης την φανέλα της Ξάνθης πριν μια δεκαετία, ενώ έχει κάτσει ως βοηθος και στον πάγκο του Πανθρακικού.

Ο Διγκόζης είναι παλιος γνώριμος του Πανσερραϊκού αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα του την περίοδο 2008-09 στη Super League με 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο, προερχόμενος από την Ξάνθη όπου είχε 23 συμμετοχές.

Ο Πανσερραϊκός και η Ξάνθη ήταν δύο από τους πολλούς σταθμούς της λαμπρής καριέρας του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ο Άγγελος Διγκόζης αγωνίστηκε σε 11 ομάδες. Πρόκειται αναλυτικά για τις Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Άρη, Ιωνικό, Λάρισα, Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίστας και Νίκη Βόλου.

Ο Άγγελος Διγκόζης πανηγύρισε άνοδο και κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ένα γκολ με τον ΟΦΗ κόντρα στη Νάπρεντακ) ενώ είχε συνολικά 264 συμμετοχές στην Α εθνική με 21 γκολ, 122 στη Β εθνική με 14 γκολ και 13 συμμετοχές στη Γ εθνική (σύνολο 499 επίσημα παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα και το κύπελλο).