Πήρε το πτυχίο της Ιατρικής παρόντων των συμπαικτών του στον Εθνικό ο Κώστας Σιταρίδης

Ο Κώστας Σιταρίδης είναι από τους βασικούς παίκτες του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Είναι όμως πλέον και… γιατρός, καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στην ιατρική Σχολή.

Βέβαια, τα δύσκολα σε επαγγελματικό επίπεδο αρχίζουν τώρα με τα αγροτικά και τις ειδικεύσεις, αλλά η στιγμή που λαμβάνει κανείς το πτυχίο του και μάλιστα από μια τόσο σημαντική σχολή είναι όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μπασκετικός Εθνικός, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία: «Σύσσωμη η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον αθλητή μας Kostas Sitaridis για την απόκτηση του πτυχίου Ιατρικής. Ο Κώστας εκτός από αθλητής και επιστήμονας έχει ξεχωρίσει ολά αυτά τα χρόνια που είναι κοντά μας για το εξαίρετο ήθος και τον χαρακτήρα του.
Κώστα συγχαρητήρια και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία!».

Ο Κώστας Σιταρίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα του: «Ευχαριστω πολυ με τη σειρα μου ολα αυτα τα παιδια που τοσα χρονια με ανεχονται και φυσικα τη διοικηση/προπονητες για ολα οσα μου εχει προσφερει η ομαδα!».