Σε απολογία ο Άρης για την συμπεριφορά των οπαδών του στην Ξάνθη και ας μην είχε εισιτήρια

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε την Τρίτη σε απολογία την ΠΑΕ να απολογηθεί για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ήδη το γεγονός προκαλεί αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως επισημαίνεται σε κιτρινόμαυρα sites, ο Αρης μετά από την γνωστή απόφαση της διοίκησης της Ξάνθης δεν έλαβε εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του και δεν άνοιξε η θύρα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο όπως όλοι διαπίστωσαν, στο γήπεδο βρέθηκαν οπαδοί του με τους τρόπους που αποκάλυψε το ThrakiSportS. Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επικαλέστηκε τα υβριστικά συνθήματα για την κλήση σε απολογία.

Σε νομικό επίπεδο πάντως η υπόθεση θα έχει ενδιαφέρον όταν υπό αυτό το πρίσμα και με αυτά τα δεδομενα της μη διάθεσης επισήμως εισιτηρίων στην ΠΑΕ Αρης (αλλά της διάθεσης περιορισμένων προσκήσεων) θα συζητηθεί από το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικο της Super League.

Συγκεκριμένα η κλήση αναφέρει: Γ/ ΠΑΕ Άρης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ξάνθη-ΠΑΕ Άρης.