Μπροστά στον κόσμο του που επιστρέφει στο ΔΑΚ ο Πανθρακικός επικράτησε και του Σώστη

Πραγματοποιώντας μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε της μαχητικής Δόξας Σώστη με 4-1, εχοντας στο πλευρό του αρκετό κόσμο που βρέθηκε στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής και σιγά σιγά γυρνά δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Πανθρακικός που φορούσε πορτοκαλι σε αντίθεση με τα πράσινα του Σώστη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την καλά στημενη από τον Τάσο Μπόζη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και να νικήσουν τον γκολκήπερ Πατερέλη μέχρι το 32΄ όταν ο Νίκος Γκαϊδατζής άνοιξε λογαριασμό για την φετινή σεζόν σημειώνοντας το πρώτο του προσωπικό τέρμα.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή έψαχνε και το δεύτερ τέρμα, το οποίο ήρθε από τον Γιώργο Ρουμπιέ στο 60΄ ενώ ο ίδιος έκανε το 3-0 στο 64’. Παρότι ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε την κατοχή, η Δόξα Σώστη μείωσε σε 3-1 με αυτογκόλ του Τσαγκαλίδη στο 80΄, ο οποίος μετά από μία εντυπωσιακή επέμβαση του Κεχαγιά έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζήσης Νάνος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Τσιανάκας (61΄ Λεγάτος), Καρασιούνας (46΄ Βιόπουλος), Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής (66΄ Νάνος), Ρουμπιές, Παπαδόπουλος (75΄ Κρεμμύδας)

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Μπόζης): Πατερέλης, Κελεσίδης, Τέφος, Πέτκας, Ανδρίκου, Πασσάς (75΄ Παππάς), Χατζηιωαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαμιώτης, Γιαννακίδης, Ζαγιάγκου (63΄ Δάγκος)