ΕΠΣ Θράκης: Εντυπωσιακή και πάλι η Δόξα Γρατινής με νέο θύμα τα μαχητικά Παγούρια

Δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 4-0 η Δόξα Γρατινής επικράτησε της ανανεωμένης και ενισχυμένης Αναγέννησης Παγουρίων στο Ενωσιακο γήπεδο για την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιλιλή κατάφερε να αντισταθεί της γηπεδούχου Γρατινής μόνο για ένα ημίχρονο καθώς στην επανάληψη η ομάδα του Ζόραν Στοινοβιτς πέτυχε 4 τερματα και κέρδισε με το ίδιο εντυπωσιακό σκορ της προηγούμενης αγωνιστικής στην Ξυλαγανή.

Στο 22′ και στο 30′ Ερκάν είχε δύο καλές ευκαιρίες, όπως και στο 38′ ο αρχηγός Καμζέλας με τα Παγούρια να έχουν παθητικό ρόλο. Στην επανάληψη στο 53′ ο Γιαννακιτσίδης με απ’ ευθείας φάουλ έκανε το 1-0 και κάπου εκέι κατέρρευσε η ομάδα των Παγουρίων. Στο 58΄ο νεαρός Καλογρανας με πλασέ έκανε το 2-0 και στο 72′ και στο 74′ ο Γιαννακιτσίδης έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να διπλασιάσει τα τέρματά του. Τα ονόματά τους στους σκόρερ έβαλαν στο 75′ ο Αντωνιάδης με ωραίο σουτ στο γάμα της εστίας του Πεγιώτη με τον Ερκαν στο 79′ να σκοράρει και αυτός γράφοντας το τελικό 4-0.

Διαιτητές ήταν οι Δημητριάδης, Τσιαβδαριδης και Ντέλης 

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Ζ. Στοινοβιτς): Μπουτσακτσή Εφτουν, Σταμπουλης (61Μυλωνάς), Χ.Στοινοβιτς, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Τροκάνας (61′ Κακανούδης), Γιαννακιτσιδης, Καλογρανάς (83′ Καρακολιας), Ερκάν,  Αντωνιάδης, Λ. Στοίνοβιτς (77′ Καρακουσης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μπιλιλής): Πεγειώτης, Τζωρτζάκος, Μυτιληναιος (87′ Ζεπεριδης), Βουρλούμης, Κουτσουκανιδης, Μπρεγιάννης, Νεμτσας (80′ Σεμπεκου), Ταχόπουλος, Γκάζος, Πασακαλιδης (55′ Χατζογλου), Νιτας 61′ (Μαστορας)