ΕΠΣ Έβρου: Έσπασε παράδοση 50 ετών κόντρα στον Ορέστη το εκπληκτικό Σοφικό

Μια ακόμη μεγάλη νίκη και σχετικά εύκολα μετά το διπλό στις Φέρες πήρε ο πρωτοπόρος Ορφέας Σοφικού επί του πρωταθλητή αλλα με αρκετές απουσίες και νεανικό ρόστερ Ορέστη Ορεστιάδας με 2-0. Είναι η πρώτη ήττα του Ορέστη από τον Ορφέα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο εδώ και 50 χρόνια.

Με καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα Γαλλή, ο οποίος κράτησε με τις αποκρούσεις του χαμηλά το σκορ ο Ορέστης που έχει μόλις 1 βαθμό, χωρίς τους Δαρβούδη, Τσιτσκάρη, Κοτζά και Τσουκάρης ηττήθηκε εύκολα από το Σοφικό που έκανε το 3/3 και έχει 9 βαθμούς όσους και η ΑΕΔ.

Η ομάδα του Τουφακη ήταν καλύτερη και στα δυο ημίχρονα, αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες εκτός από τα δύο γκολ των Μπαλλάκη στο 65′ που σκόραρε ενα καταπληκτικό τέρμα με σουτ από τα 50 μέτρα και του Χαντζή στο 79′ με κεφαλιά από κόρνερ του Σταματόπουλου ενώ είχε και δοκάρι ενα λεπτό νωρίτερα στο 78′ σε σουτ του Ζαχαρνούδη.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Γιώργος Τουφάκης): Μπρούτσος, Πασχαλάκης, Ζαχαρνούδης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης (86′ Στεφανόπουλος), Κιτσικούδης, Δράκος (82΄Ταγγίδης), Μπαλλάκης (66′ Χαντζής), Κυρούδης (90′ Αλεξούδης)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Γαλλής, Γκαλογιάν, Παπαζήσης (90′ Νάκου), Θεμελής, Πετρόπουλος, χ, Πετρόπουλος Σ, Μπακογιάννης (85′ Δημητριάδης), Πετρόπουλος Κ (70΄Ντουμανάκης), Βλάχος, Τσομπανούδης, Σιγρέκης