Super League: Έπιασε με τριάρα τον Άρη στην 5η θέση η Κ19 του ΑΟΞ

Μετά τους παίδες και οι έφηβοι του ΑΟΞ νίκησαν με 3-1 τον Αρη σε αγώνα που διεξαγόνταν μερικά μέτρα πιο δίπλα περίπου την ίδια ώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή επέστρεψε στις νίκες με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Το 1-0 έκανε ο Τσιτσεκίδης στο 55′, ενώ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έδωσε λίγο μετά ισχυρό προβάδισμα νίκης κάνοντας το 2-0. Στο 65′ ο Άρης μείωσε με πέναλτι σε 2-1 ενώ λίγο αργότερα πέναλτι κέρδισε και η Ξάνθη που το μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιλιγγίρης για το τελικό 3-1. 

Στο 88′ είχαμε νέο πέναλτι, για τον Άρη αυτή τη φορά, ωστόσο στην πρώτη του εκτέλεση το μπλόκαρε ο Στεπάνοβιτς ενώ στην επανάληψή του, όπως διέταξε ο διαιτητής Λάπατας της ΕΠΣ Θράκης, η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Οι Νέοι της Ξάνθης έφτασαν με τον τρόπο αυτό στους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βοηθοί του Λαπατα ήταν οι Δανδανίδης και Γαρδικιώτης, επίσης της ΕΠΣ Θράκης.

Κ19 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου (85′ Ιωακειμίδης), Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου, Τενεκές, Παπαδόπουλος, Τσιτσεκίδης, Γκαρνέτας, Τσιπούρας (85′ Μαυροκέφαλος), Τσιλιγγίρης (85′ Αλεξανιάν), Φάκης (50′ Πιτσώλης)