Γ’ Εθνική: Χ ημίχρονο, 4-0 τελικό στο Νέστος-Αλεξ με Μπαϊκαρά να πασάρει και Λίτσκα να σκοράρει!

Βαριά αν και εντός προγράμματος ήττα με 4-0 γνώρισε στην Χρυσούπολη από τον φορμαρισμένο και πρωτοπόρο Νέστο του Κυριακου Κετσιεμενίδη, Ντενιζ Μπαικαρα και Γιώργου Λίτσκα η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Με το ξεκίνημα του αγώνα κανεις πάντως δεν περίμενε πως το παιχνιδι θα είχε αυτήν την άσχημη εξέλιξη, αφού οι Εβρίτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού απείλησαν με την σέντρα σε σουτ του Καρακασίδη που έκανε επιτέλους το ντεμπούτο και στο 5′ με σουτ του Ευθυμιάδη που έδιωξε ο Δεμένικος. Στο 13′ μάλιστα ο Μαλτέζος έστειλε με κεφαλιά την μπαλα στο δοκάρι του πρώην παίκτη του ΑΟΞ Δεμένικου. Στο 31’ μεγάλη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι με τον Αδαμάκη αλλα ο Δορουγιδένης έδιωξε με το κεφάλι δύσκολα την μπαλα. Το ημίχρονο έληξε με σουτ έξω από την περιοχή του Καρακασίδη που πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νέστος ήταν αποτελεσματικός, ενω η Αλεξανδρούπολη κατέρρευσε προς το τέλος. Στο 53′ ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με κεφαλιά από σέντρα του Μπαϊκαρά θα κάνει το 1-0. Η Ενωση έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 55′ όταν ο αφύλακτος Παπαοικονόμου μέσα από το ύψος του πέναλτι θα στείλει αουτ την κεφαλιά του και καπου εκεί έληξε και το παιχνίδι. Στο 65′ ο Κοβάτσης μετά από ατομική προσπάθεια του Μπαϊκαρά θα κάνει το 2-0 και στο 80′ ο Λίτσκας με το 6ο του φετινό τέρμα από σέντρα και πάλι του Μπαϊκαρά θα κανει το 3-0. και πάλι ο Λίτσκας θα βρει δίχτυα με πλασέ για το 3-0 στο 80′. Στο 85′ ο Οντι Γεωργιάδης μετά από πάσα του Λίτσκα θα κάνει το 4-0, αποτέλεσμα που έφερε τον Νέστο Χρυσούπολης στην κορυφή με 12 βαθμούς και 4 σερί νίκες, ενω η Αλεξανδρούπολη έμεινε στους τρεις.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιος, Αρετάς (75′ Τζατζανάς), Μπάμπουρας (81′ Λεγάτος), Φραγκούλης, Γρηγοριάδης (51′ Γεωργιάδης), Αδαμάκης, Ανδρεάδης, Λίτσκας, Νάκας (63′ Κοβάτσης), Μπαϊκαρά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Μαλτέζος (63′ Συμεωνίδης), Αμπραχαμιάν, Μάζης (46′ Παπαοικονόμου), Ευθυμιάδης (74′ Μαρασλής), Καρακασίδης.