Για να ζηλέψουμε: Εγκαινιάστηκε νέο κλειστό στην Καρδίτσα με υπόσχεση για μεγάλες διοργανώσεις και Εθνική

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον το νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, που άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του Στέλιου Τσανάκα και του karditsapress.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο δημαρχος της πόλης Βασίλης Τσιάκος και μέλη του ΑΣ Καρδίτσας που συμμετέχει στην Α2 Μπάσκετ έκαναν το Σάββατο (19/10) αυτοψία στο γήπεδο, το οποίο θα εγκαινιαστεί στις 2 Νοεμβρίου στο ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του karditsapress, το νέο γυμναστήριο είναι πλήρως λειτουργικό και το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση/διαμόρφωση των εξωτερικών του χώρων που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Έχει χωρητικότητα 3000 θεατών, 12 θέσεις για ΑΜΕΑ, 58 για εκπροσώπους του Τύπου και 108 για VIPs, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, υποσχέθηκε πως η Εθνική Ελλάδας θα δώσει εκεί έναν από τους αγώνες της για τα προκριματικά του EuroBasket 2021 ώστε να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ας τα βλέπουμε και ας ζηλεύουμε. Στην Αλεξανδρούπολη που επί χρόνια δεν μπορεί να φτιαχτεί ένα νέο Κλειστό και την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν και άλλα για να μπορούν να κάνουν προπονήσεις οι ομάδες πλην του γηρασμένοι «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στην Ξάνθη που υπάρχουν και έχουμε το «Φιλιππος Αμοιρίδης» δεν έρχονται μεγάλες διοργανώσεις ή έστω η Εθνική Ομάδα λόγω της κακής συντήρησης και του προβλήματος με τον κλιματισμό…