Ταξίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Ντουμπάι και «ζεστές» συζητήσεις με δύο τουλάχιστον ομάδες

Δύο φορές σε διάστημα λιγότερο του μήνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέρριψε την προοπτική του Άρη. Για την ακρίβεια, ούτε καν μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τους “κίτρινους”, παρότι του ξεκαθαρίστηκε με κάθε τόνο και επισημότητα πως αποτελεί τη βασική τους επιλογή.

Νωρίτερα, όπως διέρρευσε, η άρνηση των συνεργατών του να τον ακολουθήσουν στη Σαουδική Αραβία δεν είχε επιτρέψει στον Αλεξανδρουπολίτη προπονητή να δεχτεί την πρόταση της Ντάκα, ομάδας του εκεί πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Εβρίτης τεχνικός είναι αποφασισμένος να δουλέψει στην αραβική χερσόνησο. Σύμφωνα με το Sportdog, πριν δύο εβδομάδες ταξίδεψε στο Ντουμπάι, όπου πρακτικά “συστήθηκε” σε διάφορους αξιωματούχους των εκεί ομάδων, είχε συναντήσεις με παράγοντας που κινούν τα νήματα της αγοράς στη χερσόνησο και μπήκε στον… προθάλαμο της αναμονής.

Δύο ομάδες έδειξαν πιο “ζεστές” για τον Έλληνα κόουτς, με τον ίδιο όμως, αλλά και τις συγκεκριμένες ομάδες να μην προχωράνε στο “ψητό”. Τότε τουλάχιστον. Οι πληροφορίες του Sportdog θέλουν όμως τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές να συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια που ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα και απλώς περιμένει το “σήμα” και το κατάλληλο timing προκειμένου να επιστρέψει στο Ντουμπάι για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Αυτό που πάντως πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντα έχει στην άκρη του μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Με τη φημολογία γύρω από το στάτους του Γιώργου Δώνη πάντα… υπαρκτή και τους “πράσινους” να ξεκινάνε από το ερχόμενο Σ/Κ μια πολύ απαιτητική τετράδα αγώνων, που αν δεν φέρει θετικά αποτελέσματα και βελτίωση της εικόνας, είναι μάλλον δεδομένο πως θα προκαλέσει εξελίξεις, ο Εβρίτης τεχνικός τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή, παρά το πρέσινγκ από τους Άραβες, θέλει να διατηρήσει ανοιχτή την “πόρτα” του Παναθηναϊκού, σύμφωνα πάντα με το Sportdog. 

Ανάλογη στάση φέρεται όμως να κρατάει και ο Σάββας Παντελίδης, ωστόσο ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Άρη δεν έχει την προοπτική της αραβικής χερσονήσου, που δεδομένα είναι στο χέρι του Μαρίνου Ουζουνίδη να… προωθήσει και να εξασφαλίσει εκεί (με όποια ομάδα τελικά συμφωνήσει) ένα συμβόλαιο που δεν θα έχει ξαναβρεί ποτέ στη μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα.