ΕΣΠΕΘΡ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της ΕΣΠΕΘΡ, με την συνέχιση των πρωταθλημάτων νεανίδων και εφήβων και την έναρξη των παίδων και κορασίδων.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις για τις νεάνιδες ανάμεσα στον Αμυγδαλεώνα και την Καβάλα στο Γήπεδο του Αμυγδαλεώνα στις 15:00 ενώ για την ίδια κατηγορία θα αναμετρηθούν στο Γήπεδο Ομονοίας, η Ελπίς Σερρών με τον ΓΣ Δράμας στις 15:00, παράλληλα την ίδια μέρα θα γίνουν οι αγώνες για την κατηγορία των κορασίδων στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης στις 16:00 ανάμεσα σε Αμαζόνες και ΑΟ Ορεστιάδας αλλά και για τις παγκορασίδες στο ίδιο γήπεδο ανάμεσα στις ίδιες ομάδες και ώρα 14:00.

Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των εφήβων ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο της Κομοτηνής και ώρα 17:00 ενώ στο γήπεδο της Ξάνθης θα αναμετρηθούν Ερμογένης και ΑΟ Ορεστιάδας στις 18:00. Τέλος της ίδια μέρα θα γίνουν και δύο αγώνες για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων στις 12:00 στο γήπεδο του Διδυμοτείχου ανάμεσα σε Σπάρτακο και Φοίνικα1 ενώ στο Παλιό Γήπεδο Ορεστιάδας θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Άθλο και Νίκη1 στις 17:00