Χατζημεστής για Μελιόπουλο: «Κάνει χαζομάρες, δεν ήταν έτοιμος για ΠΑΟΚ, μάγκες στην Ξάνθη που τον πούλησαν 800.000 ευρώ»

Το θέμα των δηλώσεων Μελιόπουλου εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα – τουλάχιστον των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, στον Metropolis φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Μπάμπη Χατζημεστή για το θέμα.

Ο Χατζημεστής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό με την ιδιότητά του ως πρόεδρος των Παλαιμάχων της Ξάνθης και αφορμή φυσικά την διαδικτυακή του παρέμβαση υπέρ του Γιάννη Παπαδημητριου, την οποία ανεδειξε το ThrakiSportS.

Εκεί εξέφρασε την άποψη πως ο Δημήτρης Μελιόπουλος δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά για μεταγραφή σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως ο νεαρός με τη στάση του αδικεί πρωτίστως τον εαυτό του.

«Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο τα έβαλε με τον Παπαδημητρίου. Αδικεί τον εαυτό του ο Μελιόπουλος. Πήγε σε μια μεγάλη ομάδα και αντί να επωφεληθεί αναλώθηκε σε χαζομάρες. Εγώ προσωπικά εξεπλάγην όταν έμαθα ότι πήγε στον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά γι’ αυτό το βήμα. Ήταν μάγκες στην Ξάνθη που τον πούλησαν με 800 χιλιάδες ευρώ στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Μπάμπης Χατζημεστής στο Metropolis 95.5.