Βολές και από Ξανθόπουλο κατά Κετσιεμενίδη με αναφορές για «Ρετρό», «σαρδέλες» και «τσιπούρες»

Μετά τα διαδικτυακά σχόλια του πρώην αρχηγού του Άρη Αβάτου και γιου του ιδιοκτήτη Πάρη Κοτόπουλου αλλά και του γενικού αρχηγού του Γιάννη Μπόσβελη, σειρά πήρε την Τετάρτη και ο νυν προπονητης της ομάδας Αλέξης Ξανθόπουλος να απαντήσει στον πρώην προπονητή της ξανθιώτικης ομάδας και νυν του Νέστου Κυριάκο Κετσιεμενίδη.

Ο Ξανθόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία εμπάθεια από τον Άρη Αβάτου και τους παίκτες του ούτε προς τον Νέστο ούτε προς τον Κετσιεμενίδη και κατηγόρησε τον τελευταίο ότι μόνος του δημιούργησε το όποιο ζήτημα δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του. Μίλησε στην ίδια εκπομπή όπου είχε φιλοξενηθεί ο κόουτς του Νέστου και μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν υπάρχει καμία εμπάθεια σε καμία ομάδα και σε κανέναν προπονητή. Εμείς  βλέπουμε όλες τις ομάδες και τους προπονητές με σεβασμό.  Ιδιαίτερα το Νέστο που έχει μεγάλη ιστορία και την οποία δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Πέρσι στην ομάδα του Νέστου πρόεδρος ήταν ο κ. Μπουντρούδης. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τον ρωτήσετε ποιες ήταν οι σχέσεις του με τον δικό μας πρόεδρο τον κ. Κοτόπουλο.  Το καλοκαίρι έγινε η μεταγραφή του Δόντσου από τον Αρη στον Νέστο Χρυσούπολης. Η ομάδα έδωσε τον παίκτη στο Νέστο με όλη της την καρδιά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το Δ. Σ του Αρη δεξιώθηκε από το Δ. Σ του Νέστου στο «Ρετρό».

Μετά απ` όλα  αυτά υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρχει εμπάθεια προς το Νέστο; Αποκλείεται. Δεν υπάρχει καμία εμπάθεια προς το πρόσωπο του κ. Κετσιεμενίδη.  Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα αρνητικά πράγματα που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα οφείλονται αποκλειστικά σε αυτόν και μόνο σε αυτόν. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας ο Άρης έπαιξε στη Χρυσούπολη με το Νέστο έχοντας προπονητή τον Γιώργο Μαραντά. Αν θυμάστε καλά μόλις τελείωσε το παιχνίδι μάλωσε με τον Μαραντά.  Στο δεύτερο παιχνίδι ήμουν εγώ προπονητής. Είχα αναλάβει την Πέμπτη και την Κυριακή παίζαμε με το Νέστο στην Ξάνθη. Όλη την εβδομάδα γυρνούσε μέσα στα στέκια τα ποδοσφαιρικά και έλεγε δεξιά και αριστερά ότι « ποιοι είναι αυτοί οι πουθενάδες, δεν τους βλέπω. Οι σαρδέλες γίνανε τσιπούρες».

Αυτό μας βοήθησε και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Τα παιδιά δεν αισθανθήκανε καλά με αυτές τις δηλώσεις του πρώην προπονητή τους. Οπότε ήταν αποφασισμένοι να μπούνε μέσα στο παιχνίδι και να αποδείξουνε ότι όλα αυτά δεν ευσταθούν και το αποδείξανε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το γύρισε. Για να καλύψει την ήττα του έλεγε ότι δεν μπήκαν στο παιχνίδι τα κανάλια κτλ.  Τα κανάλια έπρεπε να δώσουν κάποια χορηγία από τη στιγμή που υπήρχαν διαφημίσεις. Ήταν απόφαση του γενικού αρχηγού να μην μπουν τα κανάλια αν δεν πληρώσουν κάποιο ποσό. Τα κανάλια ενημερωθήκανε πολύ γρήγορα. Δεν το αφήσαμε την τελευταία στιγμή για να βρεθούν προ εκπλήξεων. Τα κανάλια δεν μπήκαν μέσα αλλά μπήκαν όλοι οι δημοσιογράφοι και κάνανε τη δουλειά τους. Άρχισε να αναφέρει ότι όλα ήταν υπέρ της ομάδας μας αφού ήθελε να καλύψει την ήττα του. Το σκορ ήταν πλασματικό. Έπρεπε να είχε λήξει το ματς με 4-0 υπέρ του Αρη. Χάσαμε πέναλτι, είχαμε δυο δοκάρια, χάσαμε δυο τετ α τετ. Που ήταν η αδικία; Ποια ομάδα ανέδειξε τον κ. Κετσιεμενίδη ως προπονητή;

Ήταν παίκτης της ομάδας και μέσα σε μια νύχτα από το πουθενά έγινε προπονητής στον Αρη. Η ομάδα αυτή του έδωσε τα δυο Κύπελλα, που ευλογεί τα γένια του και παρουσιάζεται ωραίος και όμορφος προς τα έξω.

Σε αυτή την ομάδα έπαιξε μπάλα και έβαλε τα γκολ. Στην ιστορία μένει ο Αρης Αβάτου ως Κυπελλούχος. Δε μένει ούτε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, ούτε ο Ξανθόπουλος, ούτε ο Παπαδόπουλος, ούτε ο κανένας. Θα πρέπει να είναι  προσεκτικός. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα προς το πρόσωπο του. Αυτός τα δημιουργεί και πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει».

Σε ερώτημα για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε Αρη Αβάτου και Νέστο, ο Αλέκος Ξανθόπουλος ανέφερε:

«ο παιχνίδι με τη Χρυσούπολη ήταν χωρισμένο σε δυο φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εμείς πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι άνετα με 2-0 και 3-0. Δεν μας βγήκανε κάποιες  τελικές πάσες. Πήγαμε στα αποδυτήρια με 1-0. Στο β` μέρος ο Νέστος ήταν καλύτερος. Έκανε κάποιες αλλαγές ο προπονητής του Νέστου και άλλαξε το παιχνίδι. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες. Δεν μπορούσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας. Τελειώνοντας το παιχνίδι δώσαμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Νέστου και διαμαρτυρηθήκαμε για δυο φάσεις. Το γκολ του Λίτσκα που φαίνεται ο παίκτης ότι είναι σε θέση οφσάιντ και ένα πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ μας. Αυτά είναι καταφανέστατα. Μπορείτε να τα δείτε στο Καβάλα Πάμε Γήπεδο που τράβηξε όλο το παιχνίδι».

Τέλος, σε ερώτημα για το πως κρίνει την μέχρι τώρα πορεία του Άρη Αβάτου ο κόουτς της ομάδας απάντησε:

«Η ομάδα δεν είναι όπως ήταν πέρσι και πρόπερσι. Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί. Εμείς προσπαθούμε με το υλικό που έχουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε τον αγώνα μας».