Γνωστή δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης και αθλήτρια του κικ μπόξινγκ «ξάπλωσε» κακοποιό στο Παρίσι!!!

Εναν κακοποιό από τον οποίο δέχθηκε επίθεση στο μετρό του Παρισιού «ξάπλωσε» με δύο χτυπήματα η γνωστή δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης Άννα Σαακίδου, η οποία τυγχάνει αθλήτρια του κικ μπόξινγκ στον Απόλλωνα Αλεξανδρούπολης.

Το γεγονός αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης ο προπονητής της Master Ιωάννης Ζάχος, τονίζοντας ότι η εκπαίδευση στις μαχητικές τέχνες και δη στο κικ μπόξινγκ δεν βοηθά μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά και σε δύσκολες στιγμές της καθημερινής ζωής.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

Θέλουμε να πάρουμε μία πρωτοβουλία καί να αναφέρουμε ένα περιστατικό πού συνέβη σήμερα 15 Οκτωβρίου 2019 καί ώρα 7,30 το βράδυ στό Μετρό του Παρισιού – Γαλλία….. Έχει να κάνει με τήν Μαθήτρια του Α.Σ. Απόλλων Αλεξανδρουπολεως Saakidou Anna γνωστή Δικηγόρος εδώ στήν Πόλη μας…. Δέχτηκε επίθεση από ένα κακοποιο μέσα στό Μετρό….Φυσικά ο τύπος ξαπλώθηκε με δύο χτυπήματα από τήν Άννα…..Δεν ήξερε ότι είναι κάτοχος Μαύρης Ζώνης 1ου Dan στο Kick Boxing από τήν ΠΟΚ…. Καταρχήν είμαστε πολύ χαρουμενοι πού με απόλυτη ψυχραιμία κατάφερες την εξουδετέρωση του κακοποιου σου σε δευτερόλεπτα….. Τελικά η σκληρή σου εκπαίδευση στο Kick Boxing βοηθά σε δύσκολες στιγμές….. Μπράβο καί πάλι Μπράβο Saakidou Anna……