Αγγελής και Σκαρμούτσου μίλησαν για την ΑΕ Κομοτηνής

Δύο παίχτες της ΑΕ Κομοτηνής, ο μεν Αγγελής αποτελεί διαγώνιος του ανδρικού τμήματος ενώ από την άλλη η Σκαρμούτσου είναι μέλος της γυναικείας ομάδας και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Βασίλη Στοάκη, “Αρχίζει το Ματς” που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο Ράδιο Παρατηρητής στους 94 FM .

Αρχικά οι δύο παίκτες μίλησαν για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα η Αποστολία Σκαρμούτσου ανέφερε ότι: “Νιώθω όμορφα που ξαναγύρισα στην ομάδα.Είναι αυτή που ξεκίνησα και νιώθω σαν το σπίτι μου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και τα βλέπω πολύ αισιόδοξα. Υπάρχει όρεξη από εμάς και τον προπονητή και θεωρώ πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα”.

Αντίστοιχα ο Παναγιώτης Αγγελής απάντησε ότι:
Μου αρέσει το κλίμα, η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο. Ευχαριστώ τον κ. Κρεούζη για την εμπιστοσύνη. Βλέπω ότι η ομάδα έχει μεγάλες προοπτικές. Μέσα από δουλειά μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο”.


Παράλληλα μίλησαν για τους στόχους των δύο ομάδων με τον κ. Αγγελή να αναφέρει ότι:
“Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο βόλεϊ και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”,ενώ η κ. Σκαρμούτσου απάντησε ότι,”Στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι και στο τέλος να τερματίσουμε ψηλότερα. Γενικότερα επιθυμούμε να βγάλουμε όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Για τον κόσμο της Κομοτηνής και την σχέση με το βόλει:”πως ο κόσμος αγαπάει το άθλημα, είναι δίπλα στην ομάδα. Μπορεί να μην είμαστε στην Α1 αλλά οι προσδοκίες είναι για να επιστρέψει εκεί, οπότε χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας”απάντησε ο κ. Αγγελής ενώ η Αποστολία Σκαρμούτσου είπε ότι “Γενικότερα, οι άνθρωποι της Κομοτηνής αγαπούν το βόλεϊ. Ίσως δεν δίνουν βάση στο γυναικείο τμήμα γιατί δεν έχει κάποια πολύ μεγάλη επιτυχία. Αλλά νομίζω πως αξίζουμε της στήριξης και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως για εμάς είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως κάποιος είναι στο πλευρό μας και μας φωνάζει”.

Τέλος μίλησαν για την σχέση τους με τους προπονητές τους με την κ. Σκαρμούτσου να απαντάει ότι: “ Έχω εξαιρετική σχέση με τον κ. Κιοσσέ. Με είχε από μικρή. Τον σέβομαι και προσπαθώ να αφομοιώνω όλα αυτά που μου λέει είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Προσπαθεί για εμάς ώστε να βελτιωνόμαστε” ενώ αντίστοιχα ο κ. Αγγελής απάντησε ότι” Η σχέση μου με τον κ. Κρεούζη είναι πολύ καλή. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Δίνει πολύ βαρύτητα στην τακτική. Δουλεύει σκληρά καθημερινά και του αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Μας δίνει συμβουλές, ασχολείται πολύ και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει στις μέρες μας ένας τέτοιος προπονητής. Πιστεύω πως το μέλλον του ανήκει”.

ΠΗΓΗ: paratiritis-news.gr